Rapture AlzaBoxy Q1

HP 15-ay

Zobraziť katalóg
HP 15-ay
Notebook – Intel CPU, 15.6" LED 1920×1080, RAM 8GB, SSD 256GB, DVD, WiFi, Bluetooth 4.2, HD webkamera, HDMI, USB 3.0, 4-článková batéria, Windows 10
Kód:  HPCN1011a2NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 15-ay

Notebook HP 15-ay je predstaviteľom ideálneho domáceho notebooku, ktorý vďaka procesoru Intel Broadwell a integrovanej grafike Intel HD Graphics ponúka viac než dostatočný výkon. Vysokú mieru komfortu navyše zaisťuje aj vysoká kapacita operačnej pamäte a inštalovaný disk SSD.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný a úsporný procesor Intel
  • Rýchly SSD disk s kapacitou až 256 GB
  • Displej s rozlíšením až 1 920 × 1 080
  • Kvalitný zvuk DTS Studio Sound
  • DVD napaľovacia mechanika

Precízne vyhotovenie

Notebook sa môže pochváliť vysokou úrovňou spracovania a veľmi vydareným dizajnom. Nemenej kvalitný je aj použitý 15,6-palcový displej s WLED podsvietením a až Full HD rozlíšením. Displej je navyše vybavený antireflexnou úpravou, čo výrazne zvyšuje jeho čitateľnosť.

Bohatá výbava

Množstvo užitočných vlastností robí z tohto notebooku univerzálny nástroj. Vďaka optickej mechanike môžete prehrávať DVD alebo zálohovať svoje dáta. S HD webkamerou sa spojíte s blízkymi vo videohovoroch a cez konektor HDMI pripojíte notebook napríklad k televízoru, aby ste na veľkej obrazovke zobrazili film alebo  fotogalériu z dovolenky. Konektorová výbava zahŕňa tiež USB 3.0, s ktorým bude prenos aj tých najväčších súborov otázkou chvíľky.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP 15-ay Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 15-ay. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 15-ay. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP 15-ös.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií