Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

HP 8 GB DDR4 – 2400 DIMM ECC

Zobraziť katalóg
HP 8 GB DDR4 – 2400 DIMM ECC
Operačná pamäť – (T9V39AA)
Kód:  HPBP5001e4 Produktové číslo:  T9V39AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 8 GB DDR4 – 2400 DIMM ECC

Zvýšte schopnosť vašej pracovnej stanice HP a zvýšte výkon systému a odozvu aplikácií s vysokorýchlostnou pamäťou HP 8 GB DDR4 2 400 MHz s nízkou spotrebou energie. Zlepšite načítacie časy a znížte oneskorenie v priebehu bežných operácií, spúšťajte viac programov súčasne a ľahko prepínajte medzi nimi pomocou super rýchlej pamäte. pamäť obsahuje ECC funkciu pre kontrolu a korekciu pamäťových chýb

Kľúčové vlastnosti operačnej pamäte HP 8 GB

  • Jeden modul s kapacitou 8 GB
  • Operačná pamäť HP typu DDR4
  • Zlepší výkon a odozvu vašej pracovnej stanice HP
  • ECC funkcia pre kontrolu a korekciu pamäťových chýb
 
  • Ak dokupujete operačné pamäte ako rozšírenie k už existujúcim, potom by mali mať rovnaké parametre – frekvenciu, latenciu, časovanie a kapacitu. V opačnom prípade nemusia fungovať správne.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
1 ks Hotovo!

Určenie a typ

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
1 ks Hotovo!

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte
2 400 MHz Hotovo!
Časovanie
CL17 Hotovo!

Rozhranie

Napätie
1,2 V Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP 8 GB DDR4 – 2400 DIMM ECC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 8 GB DDR4-2400 DIMM ECC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 8GB DDR4-2400 DIMM ECC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 8GB DDR4-2400 DIMM ECC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP 8 GB DDR4-2400 ECC DIMM.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií