Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

HPE 8 GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8

Zobraziť katalóg
HPE 8 GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8
5 1 hodnotení
Serverová pamäť – CL11, overte kompatibilitu s vaším HP serverom
Kód:  TH912e1 Produktové číslo:  669324-B21

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HPE 8 GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Predaj skončil

HPE 8 GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8

Vysoko kvalitný pamäťový modul s určením pre výkonné systémy, servery a viacprocesorové počítače s podporou ECC Unbuffered technológie. Technológia ECC kontroluje transparentne a v reálnom čase integritu dát uložených v pamäti. Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bite a odhaliť chybu vo dvoch bitoch. Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamäťou opravovať aj chyby väčšieho rozsahu. Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC.

Pamäť má dve samostatne adresovateľné oblasti (memory rank). Väčšina serverových chipsetov má obmedzený počet memory rank alebo priamo predpísanú konfiguráciu pamätí pre jednotlivé sloty, preto je potrebné pri nákupe sledovať tento údaj zhľadom na budúci upgrade – ak dosiahnete plný počet memory rank na základnej doske, nebude možné pridať ďalší modul aj keby ostávali voľné pamäťové sloty.

Pamäťové moduly s organizáciou čipov „x8“ sú cenovo dostupnejšie, nepodporujú však pokročilé serverové technológie ako multiple-bit error correction, Chipkill, memory scrubbing alebo Intel Single Device DataCorrection (SDDC), preto sú ideálne pre „entry-level“ servery.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HPE 8 GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE 8GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 8 Gigabyte 1600MHz DDR3 ECC ungepufferte Dual Rank x8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 8 Gigabyte 1600MHz DDR3 ECC ungepufferte Dual Rank x8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP 8GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií