AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP 8 GB DDR4 2133 MHz

Zobraziť katalóg
HP 8 GB DDR4 2133 MHz
Operačná pamäť – PC3-17000 (T0E51AA)
Kód:  HPBP5101f3 Produktové číslo:  T0E51AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 8 GB DDR4 2133 MHz

Používate pracovnú stanicu známej značky HP? Pomocou novej operačnej pamäte HP 8 GB DDR4 2133 MHz PC3 - 17000 zrýchlite dobu spúšťania, znížite počet zdržaní pri bežných operáciách alebo môžete naplno využiť multitasking.

Vylepšite si svoju HP pracovnú stanicu originálnym a rýchlym pamäťovým modulom, kde máte istotu plnej kompatibility a dlhodobého bezproblémového používania.

Hlavné prednosti

  • Rýchla pamäť DDR4 s veľkosťou 8 GB
  • Zlepšite rýchlosť spúšťania operácií aj multitasking
  • Originálna pamäť HP = kompatibilita s HP stanicami

Najmodernejšia pamäť DDR4

Pamäť DDR4 sa dostala na trh v roku 2014 a zatiaľ nemá ďalšieho nasledovníka. Pamäťové moduly DD4 sa vyznačujú v súčasnosti najmodernejšou architektúrou a zníženou spotrebou elektrickej energie.

Oproti starším pamäťovým modulom DDR3 sa vyznačuje vyššou frekvenciou a teda aj väčšou prenosovou rýchlosťou. Nové moduly nie je možné zasunúť do pamäťového slotu so staršou pamäťou.

 
  • Ak dokupujete operačné pamäte ako rozšírenie k už existujúcim, potom by mali mať rovnaké parametre – frekvenciu, latenciu, časovanie a kapacitu. V opačnom prípade nemusia fungovať správne.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 133 MHz Hotovo!

Určenie a typ

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte
2 133 MHz Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP 8 GB DDR4 2133 MHz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 8GB DDR4 2133 MHz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 8GB DDR4 2133 MHz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 8GB DDR4 2133 MHz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP 8 GB DDR4 2133 MHz.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií