AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HP AC200W

Zobraziť katalóg
HP AC200W
Záznamová kamera – akčná, s ovládacím náramkom, Full HD, MicroSD, WiFi
Kód:  HPCP0600i Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  J4N16AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP AC200W

Vychutnajte si dokonalé zábery z akčnej kamery od spoločnosti HP. Toto jednoduché zariadenie je pripravené ísť s vami do tých najbláznivejších športových aktivít. Produkt je vybavený veľmi pevným, húževnatým a vodoodolným puzdrom, ktoré ho udrží v bezpečí v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna akčná kamera
  • Umožňuje natáčanie videí vo Full HD
  • Možnosť snímať fotografie v kvalite 5 Mpx
  • Možnosť vložiť microSD kartu vo veľkosti 32 GB
  • Odolnosť dosiahnutá vďaka pevnému krytu
  • Jednoduché ovládanie prostredníctvom náramku

Ostrý obraz aj v extrémynch podmienkach

Vychutnajte si Full HD zábery pod uhlom zorného poľa 143 stupňov. Video je schopné zaberať obraz pri snímkovacej frekvencii 60 fps. Kamera vám dokonca umožní vytvárať snímky v kvalite 16 Mpx. Vôbec sa nemusíte báť o to, že sa vám nezmestia vaše videá do tohto zariadenia. Produkt má možnosť pripojenia microSD karty vo veľkosti až 32 GB. Integrovaná batéria vám vydrží až na 120 minút plnej prevádzky.

Veľmi pevná a húževnatá skrinka umožní používateľovi vziať kameru do morských hlbín, na zasnežené svahy alebo napríklad na riadidlá bicykla. Vďaka pevnému plastovému materiálu a dokonalému vyhotoveniu bude vaša kamera vždy v bezpečí.

Ďalšou vynikajúcou vychytávkou sa určite stane ovládací náramok z gumy. Ten vám umožní jednoduché ovládanie pomocou niekoľkých tlačidiel. Náramok sa veľmi pohodlne nosí a pri športe nijako neprekáža. Na displeji môžete sledovať v reálnom čase čo práve fotografujete, alebo pomocou tlačidla odfotiť skvostné zábery.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!
Typ
Outdoor Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!
Šírka
5,9 cm Hotovo!

Hlavný

Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,9 cm Hotovo!
Výška
3,2 cm Hotovo!
Hĺbka
4,3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, HDMI kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Puzdro, Krytka tela Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky športové kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je obal voděodolný/vodotěsný (na stránkách HP jsem našel, že vodotěsný je), le už jsem nenašel informaci, do jaké hloubky je vodotěsný? Měl by někdo tuto informaci? Děkuji Pavel Z.

Diskusia a poradňa k HP AC200W
Príslušenstvo pre HP AC200W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP AC200W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP AC200W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP AC200W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP AC200W.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií