Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Bluetooth Travel Mouse

Zobraziť katalóg
HP Bluetooth Travel Mouse
4,0 5 hodnotení
Myš – bezdrôtová, optická, symetrická, pripojenie cez bluetooth, na 2 AAA batérie, citlivosť 3000 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, rozmery 3,2 × 6,5 × 10,1 cm (V׊×H), hmotnosť 50 g
43,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HPCP0389f Produktové číslo:  6SP25AA#ABB Stránky výrobcu
HP Bluetooth Travel Mouse 43,90 € Momentálne nedostupné

HP Bluetooth Travel Mouse

Cestovná bezdrôtová myš HP Bluetooth Travel Mouse

Elegantná, bezdrôtová myš HP Bluetooth Travel Mouse poteší najmä cestujúcich používateľov. Ide o ideálny upgrade ovládania všetkých prenosných počítačov, ktorý ponúkne výrazne vyšší štandard pohodlia ako práca s klasickým touchpadom. Myš HP Bluetooth Travel Mouse súčasne ponúka predĺženú výdrž až na úrovni 24 mesiacov, čo vám ušetrí čas, peniaze a životné prostredie.



Batéria až na 24 mesiacov

Dosiahnite dlhšie intervaly medzi výmenami batérie. O napájanie bezdrôtovej myši HP Bluetooth Travel Mouse sa totiž starajú dve AA batérie, ktoré vďaka zabudovanému úspornému režimu zaistia prevádzku myši až na 24 mesiacov.

Presný optický snímač myši na PC HP Bluetooth Travel Mouse

Myš na PC HP Bluetooth Travel Mouse disponuje presným optickým snímačom s rozlíšením 3 000 DPI. Vďaka kvalitnému senzoru dosiahnete nevídanú citlivosť na akomkoľvek povrchu.

Bluetooth pripojenie

Pomerne citeľnú výhodou bezdrôtovej myši HP Bluetooth Travel Mouse je podpora bezdrôtového rozhrania Bluetooth. Vďaka tomu nepotrebuje zaberať voľný USB port externým prijímačom. Bluetooth rozhranie je neoddeliteľnou súčasťou prakticky každého notebooku.

Kľúčové vlastnosti myši na počítač HP Bluetooth Travel Mouse

  • Elegantná bezdrôtová myš vhodná na použitie s notebookom
  • Fyzicky malé rozmery sú vhodné skôr pre dámsku ruku
  • 2× AA batérie s výdržou 24 mesiacov
  • Na komunikáciu používa Bluetooth rozhranie

Obsah balenia bezdrôtovej myši HP Bluetooth Travel Mouse

  • 1× myš HP Bluetooth Travel Mouse
  • 1× stručná inštalačná príručka
  • 2× AA batérie

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
3,2 cm Hotovo!
Hĺbka
10,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
2 × Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11, MacOS Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato myš Rozhraní - Bluetooth 5.0 Snímač pohybu - Track-on-glass TOG senzor? V popisu jsem to nikde nenašel. Děkuji

Dobrý den, můžete prosím ověřit, že myš je kompatibilní i s windows 7? Mám starý laptop, konkrétně model HP Compaq 8510p - v něm Win 7 64x a počítač tuto myš vůbec nevidí. Předpokládám že by problém mohl být i ve verzi BT adaptéru. Stálo by za úvahu upravit v popisu zboží okolo kompatibility... jinak na počítači BT funguje jak má.

Diskusia a poradňa k HP Bluetooth Travel Mouse
Príslušenstvo pre HP Bluetooth Travel Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Bluetooth Travel Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Bluetooth Travel Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Bluetooth Travel Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Bluetooth Travel Mouse.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií