Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Bluetooth Wireless Mouse Z5000 Pike Silver

Zobraziť katalóg
HP Bluetooth Wireless Mouse Z5000 Pike Silver
4,0 2 hodnotení
Myš – bezdrôtová, Bluetooth, optická, 3 tlačidlá, koliesko (2HW67AA)
Kód:  HPCP0406h2 Produktové číslo:  2HW67AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Bluetooth Wireless Mouse Z5000 Pike Silver Predaj skončil

HP Bluetooth Wireless Mouse Z5000 Pike Silver

Jej jednoduchý a moderný dizajn si zamiluje každý. Práve tieto slová vystihujú novú bezdrôtovú myš od HP. Optická Wireless Mouse s nezvyčajne skromným vzhľadom bude skvelým doplnkom vášho PC alebo notebooku. Najväčšou výhodou je bezdrôtové pripojenie, ktoré zaisťuje bluetooth. Ďalšia vec, ktorú môžeme rozhodne považovať za plus, je symetrické vyhotovenie. Preto padne do ruky ako pravákom, tak ľavákom. Rozlíšenie senzoru stojí tiež za zmienku a je 1 200 DPI. Bluetooth Wireless Mouse je vybavená tromi tlačidlami, ktorá vám uľahčia prácu a zároveň predĺžia životnosť batérie s napájaním 1 x AA.

Kľúčové vlastnosti HP Bluetooth Wireless Mouse Z5000

  • Bezdrôtová myš HP s pripojením cez bluetooth
  • Snímač pohybu - optický
  • Rozlíšenie senzoru - 1 200 dpi
  • Symetrické vyhotovenie, ktoré sa hodí ako pre ľavákov, tak pre pravákov
  • Jednoduchý, moderný dizajn
  • 3 tlačidlá
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
2,5 cm Hotovo!
Hĺbka
10,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
44 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 200 DPI Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Bluetooth Wireless Mouse Z5000 Pike Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Bluetooth Wireless Mouse Z5000 Pike Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Bluetooth Wireless Maus Z5000 Pike Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Bluetooth Wireless Maus Z5000 Pike Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Bluetooth vezeték nélküli egér Z5000 Pike Silver.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií