PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP č. 302 čierna XL + farebná

Zobraziť katalóg
HP č. 302 čierna XL + farebná
Cartridge – atramentová náplň čierna a trojfarebná pre tlačiarne HP DeskJet 1110, 2130, 3630, 3639, HP OfficeJet 3830, 4650, HP ENVY 4520, 480 strán (čierna), 165 strán (farebná)
Kód:  SB229j3c Produktové číslo:  F6U68AE+F6U65AE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP č. 302 čierna XL + farebná

Cartridge HP do atramentovej tlačiarne HP DeskJet, Envy a OfficeJet je naozaj vynikajúcou voľbou, ako stvorenou na každodennú tlač spisov a rôznych ďalších písomností. Atrament do tlačiarne ponúka perfektnú tlač s veľmi dobrou trvanlivosťou. Celková výťažnosť predstavuje celkovo 165 potlačených strán. Obľúbená sada obsahuje viac farieb, zastúpené sú čierna, purpurová, azúrová a žltá. Tlačte šetrne s atramentom do tlačiarne HP č. 302 čierna XL + farebná, ktorý bol navrhnutý pre tlačiarne HP presne na mieru. Jeho hlavnou výhodou je úplná kompatibilita a stopercentná spoľahlivosť, ktorú ocení bežný alebo aj náročný používateť.

Rozhodujúce parametre cartridgu HP č. 302 čierna XL + farebná

  • Cartridge originálnej výroby je maximálne spoľahlivý
  • Celková výťažnosť: 165 stránok
  • Výhodná súprava, farba čierna, purpurová, azúrová a žltá
  • Určený do atramentovej tlačiarne

Cartridge HP je kompatibilný s modelmi:

Značka:

HP

Rad:

DeskJet, Envy a OfficeJet

Model:

3830, 4520, 2130, 3630 a 3639

Parametre a špecifikácia

Farba
Azúrová, Čierna, Purpurová, Žltá Hotovo!
Balenie
XL multipack viacerých farieb Hotovo!
Typ
Originálny Hotovo!
Výťažnosť (pri 5 % pokrytí strany)
165 strán Hotovo!

Farba

Farba
Azúrová, Čierna, Purpurová, Žltá Hotovo!
Balenie
XL multipack viacerých farieb Hotovo!

Typ

Typ
Originálny Hotovo!

Výťažnosť

Výťažnosť (pri 5 % pokrytí strany)
165 strán Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám od Vás koupenou jak černou, tak i barevnou kazetu a tiskárna (2130) je odmítá příjmout jako originály. Poradíte mi, co mám dělat? Děkuji

Diskusia a poradňa k HP č. 302 čierna XL + farebná
Príslušenstvo pre HP č. 302 čierna XL + farebná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP č. 302 černá XL+barevná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP sz. 302 fekete XL+színes.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií