AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP DeskJet Plus 4120 All-in-One

Zobraziť katalóg
HP DeskJet Plus 4120 All-in-One - HP Instant Ink ready
4,6 9 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, fax, rýchlosť čiernobielej tlače 8,5 str./min., rýchlosť farebnej tlače 5,5 str./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, displej, AirPrint, náhrada HP DeskJet 3835, USB, WiFi a Bluetooth, HP Instant Ink (3XV14B)
Kód:  PA006e4n2 Produktové číslo:  3XV14B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP DeskJet Plus 4120 All-in-One

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 1200 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ISO
8,5 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ISO
5,5 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
60 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
15 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
1 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
25 listov Hotovo!
Počet farieb
4 Hotovo!

Rozmery

Výška
200 mm Hotovo!
Hĺbka
332 mm Hotovo!
Šírka
428 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,82 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tiskárna HP DeskJet Plus 4120 All-in-One- HP Instant Ink ready možnost připojení přes bluetooth? Potřebuji propojit tiskárnu s více počítači v objektu, kde není wi-fi síť. Děkuji.

Dobrý den, jaký typ papíru je vhodný do této tiskárny při větší gramáži 300g aby nebyl tisk při otěru rozmazatelný ? Vložila jsem Xerografický papír A4 ColorCopy 350g a při černobílém tisku lze barvu rozmazat, děkuji. Králová

Dobrý deň. Po výmene toneru nám tlačiareň netlačí, toner je čisto nový, originál. Menili sme čierny. Farebný, ktorý sme v tlačiarni mali tlačí bez problémov (už dochádza aj ten). Neviete, kde by mohol byt problém?

Funguje aj na Windows 7 ?

Dobrý den, sháníme tiskárnu ( HP, A4 ,ink., cena tak do 3tis ) ,která by se přes bluetooth spojila s tabletem typu NT210h9p46c, které jsme už zakoupili. Představa je taková, že si zaměstnanec vezme tablet, dojde do provozu, kde bude na pevno umístěná tato tiskárna, zapne si bluetooth a spojí se s tiskárnou, kam následně odešle na tisk např. výkres velikosti A4. Dále potřebuji vědět, jak dlouho trvá, než se odešle soubor pro tisk na A4 zaplněné z cca 15 % černým inkoustem a jak dlouho tam zaměstnanec bude stát, než začne tisk stránky. Jde mi o to, aby neodesílal do tiskárny 1x pdf A4 a nečekal na tisk 5 minut. Předem moc děkuji za návrh tiskárny. S pozdravem, Mirek

Dobrý den, chci se zeptat, zda je tisková hlava umístěna přímo v náplni. Děkuji za odpověď

Dobrý den, jakou nejvyšší gramáž papíru mohu do tiskárny vložit?

Lze použít pouze jeden toner - černý? Tiskne tiskárna i bez založení (instalace) barevného toneru? A jak nastavit tiskárnu, aby tiskla pouze z černého toneru, když tisknu v odstínech šedi? Díky

Dobrý deň. Dá sa talčiť aj bez pripojenia k počítaču? Spôsobom, že zapnem iba tlačiareň a kopírujem si potrebné dokumenty.

Dobrý den, po instalaci HP smart před prvním skenováním požadavek na vytvoření cloudového účtu u HP. NECHCI vytvářet cloudový účet u HP kvůli skenování. Co mám dělat?

12
Diskusia a poradňa k HP DeskJet Plus 4120 All-in-One
Príslušenstvo pre HP DeskJet Plus 4120 All-in-One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP DeskJet Plus 4120 All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP DeskJet 3790 Blue Ink Advantage többfunkciós készülék.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií