Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Elite USB-C Docking Station G2

Zobraziť katalóg
HP Elite USB-C Docking Station G2
Dokovacia stanica pripojenie cez USB-C alebo USB 3.1 Gen 1, 1x USB 3.1 Gen 1, 3x USB 2.0, 1x DisplayPort, 1x HDMI, 1x RJ-45 (X7W54AA)
Kód:  HPBP3001o Produktové číslo:  X7W54AA#ABB Stránky výrobcu

HP Elite USB-C Docking Station G2

Premietajte obraz na dva monitory, pripojte si k rade príslušenstvo a pracujte ako na stolnom počítači - to všetko pomocou jediného kábla k dokovacej stanici. Ak prenášate notebook alebo tablet medzi kanceláriou a domovom, potom je táto stanica neoceniteľným pomocníkom, ktorý vám ušetrí značné množstvo času pri neustálom zapájaní a odpájaní po jednom konektore.

Kľúčové vlastnosti

  • Hromadné pripojenie všetkých zariadení na stole
  • USB C pripojenie k notebooku/tabletu
  • Dodávaný pripojovací adaptér na typ USB A (USB 3.1)
  • Výstup HDMI a DisplayPort pre displeje
  • 5 USB portov pre príslušenstvo (nabíjací USB 3.0 a USB C)
  • Vlastné napájanie 65 W adaptérom (súčasť balenia)

Všetky varianty USB pre príslušenstvo

Zapojte prepojovací kábel do portu USB-C 3.1 na svojom tablete alebo notebooku s operačným systémom Windows 10. Okamžite sa pripojíte ku všetkým zariadeniam na stole aj k rýchlej káblovej sieti, ktorej nekolíše rýchlosť zavinením signálu. Špecialitou stanice sú USB 3.0 a USB-C pre zrýchlené dobíjanie mobilnej elektroniky, ako sú telefóny, tablety či navigácia.

Parametre a špecifikácia:

Rozhranie:
1× USB-C (pripojenie k notebooku/tabletu)
1× USB-C (nabíjanie SuperSpeed)
3× USB 2.0
1× USB 3.0 (nabíjacie)
1× HDMI
1× DisplayPort
1× Ethernet port RJ-45 (10/100/1000 Mbps)
1× Audio vstup/výstup

Rozmery:
152,4 × 19,6 × 70 mm

Balenie:
Dokovacia stanica
Napájací kábel
Napájací adaptér 65 W
Adaptér HP USB Type A na Type C
Úchytka
Dokumentácia

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
15,24 cm Hotovo!
Výška
1,96 cm Hotovo!
Hĺbka
7 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,24 cm Hotovo!
Výška
1,96 cm Hotovo!
Hĺbka
7 cm Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tato dokovaci stanice kompatibilni s HP Pavilion Power pres rozhrani USB C? Jiz jsem vyzkousel I Tec USB C dual display MST a tam jsem bohuzel narazil.

Rád bych upozornil, že pro notebooky Elitebook 840 g1-3 není stanice plně kompatibilní, kdo by to také čekal, že elite stanice nepracuje s elite noteboky... Pracuje, ale musí se zapojit přes adaptér do klasického USB 3.0 a plus zapojovat nabíjení. (Potvrzeno včera oficiální podporou společnosti HP) U probooku už to funguje

Zajímalo by mne, zda je tato dokovací stanice kompatibilní s HP Spectre X2 (P3L50EA#ABB). Zda nejsou problémy s nabíjením nebo s výstupem na DisplayPort.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je tato dokovací stanice kombatibilní s HP ProBook 440 G4. Děkuji

Umí tato Dockovací stanice nabíjet Notebook ? když ano kolika W nebo jak PD Stupeň ? 19X3,3 není možné protože když má dva 15 W USB A a C Porty? je už 30 W pryč.

Diskusia a poradňa k HP Elite USB-C Docking Station G2
Príslušenstvo pre HP Elite USB-C Docking Station G2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Elite USB-C Docking Station G2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elite HP USB Docking Station C-G2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elite HP USB Docking Station C-G2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite HP USB dokkolóegység C-G2.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií