Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP EliteBook Folio 1030 G1

Zobraziť katalóg
HP EliteBook Folio 1030 G1
Notebook – Intel CPU, voliteľne dotykový 13.3" LED až do 3200×1800 antireflexný, RAM až 16GB, Intel HD Graphics 515, SSD až 256GB, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, NFC, HDMI, USB 3.0, TPM, dokovateľný, Windows 10 Pro
Kód:  HPBN2502m2NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP EliteBook Folio 1030 G1

Pracovný ultrabook HP EliteBook Folio 1030 G1 sa vyznačuje predovšetkým vysokým výkonom, extrémnou odolnosťou a dlhou výdržou na batériu. Náročných používateľov zaujme aj 13,3" displej s rozlíšením až 3 200 × 1 800 pixelov, a pretože má antireflexnú povrchovú úpravu, nebude vám čitateľnosť obrazovky robiť problémy ani vonku počas slnečných dní. Tenký profil perfektne spracovaného tela prispieva k nízkej hmotnosti len 1,16 kg, takže vás ani pri dlhšom nosení nebude zbytočne zaťažovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné kovové šasi
  • Úporný procesor Intel Skylake
  • Antireflexný displej s jemným rozlíšením
  • Super rýchle úložisko SSD
  • Moderný konektor USB typu C
  • Predinštalovaný systém Windows 10 Pro

Úsporný a výkonný procesor Skylake

Vysoký výpočtový výkon obstaráva procesor Intel taktovaný na vysokej frekvencii GHz s využitím funkcie Intel Turbo Boost. Podpora Hyper-Threading navyše umožňuje obe jeho jadrá virtuálne rozdvojiť, takže potom dokáže pracovať ako štvorjadrová výpočtová jednotka. O grafický výkon sa stará integrovaný čip Intel HD Graphics 515, ktorý si hravo poradí s Full HD grafikou napr. pri filmoch, avšak na hranie hier stavaný nie je. Výkon notebooku podporuje operačná pamäť typu DDR3L s kapacitou až 16 GB.

Rozsiahla výbava vrátane SSD

Na ukladanie vašich dát výrobca zvolil rýchle SSD úložisko s kapacitou až 512 GB, na ktorom je už predinštalovaný operačný systém Windows 10 Pro. Pre bezpečné prihlasovanie do systému, emailovej schránky a ďalších zabezpečených služieb je pripravená čítačka odtlačkov prstov.

Na zálohovanie na externé disky alebo pripojenie ďalších periférií sa bude hodiť USB rozhranie s dvoma rýchlymi konektormi USB 3.0 a nechýba ani čítačka pamäťových kariet. Extra rýchly prenos dát zabezpečí nový obojstranný konektor USB typu C. Ďalšie rozšírenie konektorovej výbavy je umožnené pomocou dokovacej stanice, ktorá nie je súčasťou balenia.

Dlhá výdrž

Vďaka použitiu úsporných technológií a batérie s veľkou kapacitou tento EliteBook dokáže pracovať veľa hodín bez pripojenia do elektrickej siete, čo z neho robí skvelého spoločníka na cesty. Užite si notebook až 13 hodín v prevádzke na jedno nabitie.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP EliteBook Folio 1030 G1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP EliteBook Folio 1030 G1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP EliteBook Folio 1030 G1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP EliteBook Folio 1030 G1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií