Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP F-310 Dashcam

Zobraziť katalóg
HP F-310 Dashcam
Záznamová kamera do auta so vstavanou GPS, Full HD, širokouhlý objektív, 2,4" LCD, Micro SD, Micro USB, Mini HDMI, držiak do auta
Kód:  HPCP0600k Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  G7M34AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP F-310 Dashcam Predaj skončil

HP F-310 Dashcam

Buďte vždy pripravení na všetky nečakané udalosti. Kamera trvalo zaznamenáva všetko dianie na vozovke pred vami až do kapacity 32 GB a až potom potom prepisuje v slučke najstaršie záznamy. Všetko sa vďaka veľkému farebnému snímaču zaznamenáva za akýchkoľvek svetelných podmienok v neuveriteľných detailoch. Okrem toho máte stále k dispozícii pred očami aktuálne informácie zo vstavanej GPS.

Priložené príslušenstvo umožňuje kameru ľahko nainštalovať a používať. Kamera je napájaná akumulátorom a možno ju pripojiť ku konektoru vo vozidle, takže môže začať s prvým pohybom nahrávať. K dispozícii je tiež voľba jedného z mnohých svetových jazykov. Kamera je veľmi malá a navyše zobrazuje dianie na vozovke pred vami, takže neobmedzuje vodiča v jeho výhľade.

Väčšia bezpečnosť

Kamera vám pomôže zaistiť väčšiu bezpečnosť počas vašej jazdy. Môžete si nastaviť výstrahu pri prekročení povolenej rýchlosti alebo vám špeciálny tón po hodine jazdy navrhne odpočinok. Pri prvom spustení je kamera nastavená na automatické nahrávanie, ktoré sa spustí pri naštartovaní motora vozidla. Vďaka trojosovému senzoru je možné tiež nastaviť, aby v okamihu zisteného prudkého brzdenia bol vykonaný záznam chránený proti prepísaniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Malá kamera neobmedzuje výhľad vodiča a má ultra širokouhlý objektív s uhlom 130°
  • Záznam v nečakaných detailoch za nedostatočných svetelných podmienok
  • Citlivý farebný snímač CMOS veľkosti 1/3 palca (6 mm)
  • Farebný TFT 2,4-palcový LCD panel
  • Video Full HD (1920 × 1080)/30 snímok za sekundu s možnosťou záznamu záberov 3 MPx
  • Vstavaná GPS a trojosový senzor pohybu
  • V dodávke tiež program "Super Car" na spracovanie v počítači
  • Informácie o rýchlosti a smere jazdy na farebnom displeji súčasne s realitou vozovky
  • Jednoduché a rýchle ovládanie štyrmi tlačidlami, nahrávanie aktivované pohybom
  • Záznam v slučke v 3 alebo 5-minútových intervaloch

Súčasť dodávky
HP Auto Videokamera F310
Napájací adaptér do auta (s USB konektorom)
Držiak na čelné sklo
USB dátový kábel
CDROM so softvérom a elektronická používateľská príručka
Rýchly návod Quick Start Guide

Kompatibilita SW
Microsoft Windows XP/Vista/7/8
Pentium D 3,0 GHz (alebo ekvivalent)
Minimálne 1 GB RAM

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP F-310 Dashcam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP F-310 Dashcam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP-310 F Dashcam. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP-310 F Dashcam. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP-310 F Dashcam.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií