Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP OfficeJet 6950 All-in-One

Zobraziť katalóg
HP OfficeJet 6950 All-in-One - HP Instant Ink ready
4,7 84 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, fax, rýchlosť čiernobielej tlače 10 str./min., rýchlosť farebnej tlače 7 str./min., rozlíšenie tlače 1200 x 1200 DPI, duplex, ADF skener, displej, USB a WiFi, HP Instant Ink (P4C78A)
Kód:  PA231i730e1 Produktové číslo:  P4C78A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP OfficeJet 6950 All-in-One

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Fax, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Fax, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť skenovania
5 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
10 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
7 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
225 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
12 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
15 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
60 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
228,67 mm Hotovo!
Hĺbka
518 mm Hotovo!
Šírka
463,7 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Napájací kábel, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Tiskárna odmítá tisk na formát A6. (formát A5 tiskne bez problému). I po aktualizaci a mnoha pokusech o různé natavení, vždy když vložím formát A6, na tiskárně se objeví hlášení NESHODNÝ FORMÁT PAPÍRU , Velikost papíru zjištěná tiskárnou neodpovídá velikosti papíru pro tiskovou úlohu. Přitom po zasunutí zásobníku vždy zvolím A6, a v tiskové úloze na PC totéž.

Dobrý den, lze do tiskárny vložit všechny čtyři cartridge velikosti XL najedou? Dle fotek na internetu mi připadá místo na cartridge příliš malé. Děkuji za odpověď

Dobrý den, umí tato tiskárna tisknout na obálky? Pokud ne, poradíte prosím jinou s podobnými hodnotami, která tisk na obálky umí?

Dobrý den, nikde jsem se to nedočetla a tak by mě zajímalo, jestli tiskárna komunikovat s Windows 10. Děkuji, Zákazník

Hp6950 mám cca 3 roky, doteraz som bol spokojný ,ale po výmene naplní netlačí. Vypisuje že tlačí, ale v skutočnosti tlač nejde .naplne kupujem od jednej firmy roky. Ďakujem

Dobrý den, je možné mít připojenou tiskárnu pomocí wifi ke stolnímu PC vybavené wifi donglem, přičemž je PC připojen ethernetovým kabelem do sítě? děkuji

Obsahuje nová tlačiareň aj kazety?

Daju sa na tejto tlačiarni tlačit aj fotografie???

Dobrý den, je tu nějaký majitel této tiskárny? Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s podavačem papíru. Protože mám tuhle tiskárnu cca půl roku a od začátku mě zlobí podavač. Který náhodně hlásí ať vložím papír přitom je v podavači třeba 100listů A4. Zároveň nemusím dělat nic a jen dát ok na displayi a zase to začne tisknout. Tohle se mi u 20 stránkového dokumentu stane třeba 6x je to asi nejhorší podavač co jsem zažil. Tak přemýšlím, jestli to není důvod pro reklamaci zařízení. Díky MP

Dobrý deň ak som to správne pochopil, tak túto tlačiareň nepripojim k PC káblom ale musím ju nejako spárovať cez wi-fi?

123...
Diskusia a poradňa k HP OfficeJet 6950 All-in-One
Príslušenstvo pre HP OfficeJet 6950 All-in-One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP OfficeJet 6950 All-in-One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP OfficeJet 6950 All-in-One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP OfficeJet 6950 All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP OfficeJet 6950 All-in-One.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií