Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Officejet Pro 251dw

Zobraziť katalóg
HP Officejet Pro 251dw
4,0 1 hodnotení
Atramentová tlačiareň A4, ISO 25 strán za minútu čiernobielo, 15 strán za minútu farebne, dotykové farebné LCD, 1200x1200 dpi, duplex, USB + LAN + WiFi
Kód:  PA223t Produktové číslo:  CV136A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Officejet Pro 251dw

Atramentová tlačiareň HP Officejet Pro 251dw vám umožní vytvárať farebné dokumenty v profesionálnej kvalite od formátu pohľadnice až po A4, a to s najnižšími nákladmi na stránku vo svojej triede. Ponúka pokročilé riešenia duplexnej tlače a možno ju obsluhovať aj v bezdrôtovej sieti. So službou HP ePrint môžete tlačiť z ľubovoľného miesta cez internet. Tlačiť môžete priamo z flash diskov pomocou dobre prístupného portu USB. Vytvárajte dokumenty v profesionálnej kvalite s nákladmi na stranu, ktoré sú až o 50 % nižšie ako v prípade laserových tlačiarní.

Officejet Pro 251dw zvládne tlačiť rýchlosťou až 25 strán za minútu čiernobielo a 15 strán za minútu farebne v rozlíšení až 1200 x 1200 dpi. Prvá farebná stránka je vytlačená za 14 sekúnd, čiernobiela za 13 sekúnd. Tlačové úlohy môžete zobraziť a pohodlne ovládať na dotykovom displeji s uhlopriečkou približne 11 cm. Dostatočne svižný chod tlačiarne zaisťuje procesor s pracovnou frekvenciou 480 MHz a 256 MB operačnej pamäte. S automatickým podávačom dokumentov a zásobníkom na 250 listov môžete nechať tlačiť dlhé úlohy bez dozoru. HP Officejet Pro 251dw vyhovuje norme ENERGY STAR.

Doplňujúce informácie:

Doba výstupu prvej stránky:
Čiernobielo: 13 s
Farebne: 14 s

Displej:
Dotykový, farebný, 10,92 cm

Rýchlosť procesora:
480 MHz

Veľkosť pamäte:
256 MB

Počet tlačových kaziet:
4 (čierna, azúrová, purpurová, žltá)

Tlačové jazyky:
HP PCL5c, HP PCL6, natívna tlač PDF, emulácia HP Postscript úrovne 3

Odporúčaná hmotnosť médií:
60 až 105 g/m2

Podporované typy médií:
Bežný papier; silný bežný papier; žiarivo biely papier HP; prezentačný papier HP Premium, matný; fotografický papier HP Premium Plus; ďalšie papiere pre atramentové tlačiarne; fotografický papier HP Advanced; fotografický papier na každodenné použitie HP, matný; fotografický papier na každodenné použitie HP, lesklý; ďalšie fotografické papiere; ďalšie pohľadnicové papiere; papier na brožúry HP 180 g, lesklý; papier na brožúry a letáky HP, matný; papier na brožúry HP prehnutý na tretiny, matný; papier na brožúry HP prehnutý na tretiny, lesklý; ďalšie papiere na brožúry; kartón

Štandardné možnosti pripojenia:
1x vysokorýchlostný hostiteľský port USB 2.0
1x vysokorýchlostný port USB 2.0 zariadenia
1x sieťový port Ethernet 10/100 Base-TX
Stanica s rozhraním 802.11 b/g/n
Prístupový bod 802.11 b/g

Kompatibilné operačné systémy:
Windows 8, 7, Vista (32-bitový a 64-bitový), XP (32-bitový) SP3 alebo vyšší, Mac OS X v10.6, OS X Lion, OS X Mountain Lion, Linux

Obsah balenia:
Tlačiareň HP Officejet Pro 251dw
Automatická jednotka na obojstrannú tlač HP
Čierna atramentová kazeta HP Officejet 950 Setup
Atramentové kazety HP Officejet 951 Setup (azúrová, purpurová, žltá)
Softvér tlačiarne a používateľská príručka na disku CD-ROM
Príručka Začíname
Inštalačný leták
Napájací kábel

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
15 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
12,74 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
30 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
238 mm Hotovo!
Hĺbka
460 mm Hotovo!
Šírka
494 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Officejet Pro 251dw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Officejet Pro 251dw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Officejet Pro 251dw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Officejet Pro 251dw. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Officejet Pro 251dw.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií