Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO

Zobraziť katalóg
HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO
4,7 17 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, 18 str.mono, 10 str.color, 4800x1200dpi, 1 GB, duplex, ADF, dotykový LCD, USB + LAN + WiFi
Kód:  PA231i730 Produktové číslo:  E3E02A Stránky výrobcu
HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO Predaj skončil

HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO

Multifunkčná tlačiareň OfficeJet Pro 6830 e-All-in-One je určená pre rad náročných používateľov, ktorí majú záujem o jednoduchú a lacnú tlač v profesionálnej kvalite, ocenia výhody obojstrannej tlače a využijú možnosti mobilnej tlače. Najväčšou výhodou sú nízke obstarávacie náklady, lebo o riginálne atramenty kúpite za polovičnú obstarávaciu cenu v porovnaní s nákladmi pri tlači z obdobnej laserovej tlačiarne.


Priama tlač z USB disku

Farebný dotykový displej s uhlopriečkou 6,75 cm ponúka možnosť jednoduchého a intuitívneho ovládania všetkých funkcií tlačiarne. Vďaka možnosti prípojenia flash diskov do hostiteľského USB portu môžete ľahko tlačiť dokumenty a fotografie uložené na vašom prenosnom zariadení, alebo naň ukladať naskenované súbory bez nutnosti zapnutého počítača.


Veľa funkcií v kompaktnom tele

Aj napriek tomu, že je tlačiareň HP OfficeJet 6830 vybavená automatickým podávačom dokumentov na 35 listov, zachováva si kompaktné rozmery, takže sa hodí do domácnosti aj kancelárie. Tlačiareň ponúka užitočné funkcie ako automatická obojstranná tlač a tlač bez okrajov. 

 

Neuveriteľná rýchlosť tlače

Officejet Pro 6830 zvládne tlačiť rýchlosťou až 33 strán za minútu čiernobielo a 10 strán za minútu farebne v rozlíšení až 4 800 x 1 200 dpi. Prvá farebná stránka je vytlačená za 17 sekúnd, čiernobiela potom za 14 sekúnd. Táto multifunkčná tlačiareň je určená na tlač v objemoch až 800 strán mesačne.

Ovládajte tlačiareň na diaľku

Vďaka funkciám HP ePrint a HP AirPrint možno behom pár chvíľ tlačiť z mobilných zariadení vrátane Apple iPad, Apple iPhone či Apple iPod.Tlačiareň tiež môžete pripojiť do siete Ethernet, alebo ju používať bezdrôtovo cez WiFi rozhranie.



Obsah balenia

  • HP Officejet Pro 6830 e-All-in-One Prin
  • HP 934 čierna atramentová kazeta
  • HP 935 farebná atramentová kazeta
  • Napájací kábel
  • Manuál
 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím Vás, má tato tiskárna samostatné barevné ink. cart.? Děkuji Petr

Dobrý den, mám dotaz ohledně tisku na pauzovací papír. Je taková funkce možná u této tiskárny? Děkuji za odpověď

Pri inštalácii faxu vypísalo nasledovnú chybu: "Použite telefónny kábel dodaný so zariadením HP". Nakoľko balenie neobsahovalo telefónny kábel ani sme nenašli kábel HP v ponuke príslušenstva neviem tento problém vyriešiť. Bežný telefónny kábel identifikuje ako nesprávny kábel pre fax Peter

Dobrý den, má tato tiskárna čtečky karet, ev. vstup USB ( ne pro připojení), lze na displeyi vidět, co budu tisknout( pretext) i fotky? Děkuji Ola

Jsou k této tiskárně všechny ovladače (skenování a tisk) také pro OSX a IOS? Bohužel u nás není nic jiného, než Apple.

Bude tiskárna tisknout černobíle pokud bude jedna z barevných cartridgí prázdná?

Dobrý den, rád bych se zeptal na možnost oboustranného skenování/kopírování a jestli lze díky vrchní "konstrukci" skenovat/kopírovat více listů naráz. Děkuju

Dobrý den, tiskárnu jsme kupovali s tím, že na ní bude možné oboustranné skenování. Tzn. vložit papír a v počítači jej mít naskenovaný z obou stran. Nepodařilo se to dohledat mě ani kolegovi v nastavení aplikace HP Skener ani v manuálu k tiskárně. Vždy je potřeba papír otočit, což je velmi nevyhovující. Chtěl bych poprosit o radu, jak na to, případně potvrdit, že to na této tiskárně není možné. Děkuji.

Mám úplně nové Cartridge XL 88. Lze je do této tiskárny použít ? Děkuji. VB

Má tato tisskrna oddělené barvy?

Diskusia a poradňa k HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO
Príslušenstvo pre HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Officejet Pro 6830 e-AiO.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií