Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One

Zobraziť katalóg
HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One
4,0 3 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax / 20 strán za minútu čiernobielo, 11 strán za minútu farebne, 600 x 1200dpi, 1 GB, dotykové LCD, ADF, USB, LAN, WiFi
Kód:  PA231i730e Produktové číslo:  J7K34A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One

Kvalitná atramentová multifunkčná tlačiareň ponúka rýchlu obojstrannú tlač, faxovanie, kopírovanie aj obojstranné skenovanie do počítača, sieťové zložky alebo e-maily. Tlačiť môžete formáty A4; A5; A6; B5 (JIS); kartotečný lístok A4; 13 × 18 cm; 10 × 15 cm; obálka C5; obálka C6; obálka DL. Určite oceníte aj jednoduchú tlač zo širokej rady smartfónov a tabletov bez prístupu k sieti. Tlačte bezdrôtovo a zdieľajte túto multifunkčnú tlačiareň s ďalšími zariadeniami, ktoré umožňujú bezdrôtovú komunikáciu. Pomocou mobilnej aplikácie HP All-in-One Printer Remote môžete spravovať tlačové úlohy a skenovanie na cestách. S touto skvelou tlačiarňou budete mať náklady na stránku až o 50 % nižšie ako pri laserových tlačiarňach.

Hlavné prednosti

  • Profesionálnu tlač
  • Wi-Fi
  • Multifunkčné zariadenia
  • HP ePrint, Apple AirPrint, tlač Wireless Direct, certifikácia Mopria

Spoľahlivosť a rýchlosť tlače

Tlačiareň dokáže tlačiť rýchlosťou až 20 strán za minútu čiernobielo a 11 strán za minútu farebne v rozlíšení 600 × 1200 dpi. Prvá farebná stránka je vytlačená za 15 sekúnd, čiernobiela potom za 12 sekúnd. Tlačové úlohy môžete zobraziť a pohodlne ovládať na dotykovom farebnom grafickom displeji s veľkou uhlopriečkou (2,65") / 6,75 cm. O rýchly chod tlačiarne sa stará procesor s pracovnou frekvenciou 500 MHz a 1 GB operačnej pamäte. Tlačové jazyky sú HP PCL 3 GUI, HP PCL 3 Enhanced. Tlačiareň má možnosť pripojenia pomocou USB 2.0 portu, hostiteľského portu USB, Ethernet portu (LAN), WiFi bezdrôtového adaptéru 802.11b / g / na faxového konektora RJ-11. Táto skvelá tlačiareň disponuje tiež automatickým podávačom dokumentov na 225 listov a výstupným zásobníkom na 60 listov. 

Majte náklady pod kontrolou s lacnou farebnou tlačou v profesionálnej kvalite.

Kompatibilné operačné systémy

  • Windows 10, 8.1, 8, 7: 32-bitový alebo 64-bitový, 2 GB voľného miesta na pevnom disku, CD-ROM / DVD alebo pripojenie na internet, port USB, Internet Explorer
  • Windows Vista: iba 32-bitový, 2 GB voľného miesta na pevnom disku, CD-ROM / DVD alebo pripojenie na internet, port USB, Internet Explorer 8
  • OS X v10.9 Mavericks, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan 1 GB voľného miesta na pevnom disku

Obsah balenia

  • Tlačiareň HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One
  • HP 903 Štartovacie čierna atramentová kazeta OfficeJet (cca 265 strán)
  • HP 903 Štartovacie azúrová atramentová kazeta OfficeJet, HP 903 Štartovacie purpurová atramentová kazeta
  • OfficeJet, HP 903 Štartovacie žltá atramentová kazeta OfficeJet: kombinovaná výťažnosť (cca 310 strán)
  • Používateľská príručka
  • Inštalačný leták
  • Napájací kábel
  • Telefónny kábel
 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rýchlosť skenovania
8 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
11 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
225 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
11,76 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
20 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
60 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
228,67 mm Hotovo!
Hĺbka
390 mm Hotovo!
Šírka
463,7 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Napájací kábel, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli má tato tiskárna možnost volby 60Hz a 110V a návod ve španělštině. Tiskárna HP 8610 tuto možnost měla. Děkuji

Dobry den chtel bych se zeptat kolik stoji naplne do teto tiskarny? A zda umoznuje i cerny tisk v pripade chybejici barevne naplne? dekuji.

prosím funkce skenování do emailu funguje bez použití počítače? tak jak to má tiskárna 8600

Diskusia a poradňa k HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One
Príslušenstvo pre HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií