Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Officejet Pro 7720 All-in-One

Zobraziť katalóg
HP Officejet Pro 7720 All-in-One
5 1 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A3, kopírovanie a skenovanie, fax, rýchlosť čiernobielej tlače 16 str./min., rýchlosť farebnej tlače 9 str./min., rozlíšenie tlače 1200 x 1200 DPI, duplex, DADF skener, dotykový displej, AirPrint, duplex a DADF iba A4, USB, LAN a WiFi (Y0S18A)
Kód:  PA231i9b2 Produktové číslo:  Y0S18A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Officejet Pro 7720 All-in-One

Širokoformátová multifunkčná atramentová tlačiareň HP Officejet Pro 7720 All-in-One je určená pre častú tlač s kapacitou až 30 tisíc strán za mesiac. Vyznačuje sa kvalitným podaním farieb a nízkou spotrebou atramentu (až o 50 % nižšie náklady oproti bežným laserovým tlačiarňam). Podporuje väčšinu štandardných i neštandardných formátov až do veľkosti A3. Okrem tlačenia, kopírovania a skenovania zvláda aj faxovanie.

Kľúčové vlastnosti multifunkčnej atramentovej tlačiarne HP Officejet Pro 7720 All-in-One

  • Rýchla čiernobiela i farebná tlač, skenovanie a kopírovanie
  • Vstupný zásobník až na 250 listov
  • Prehľadné ovládanie dotykovým displejom
  • Podpora mobilnej tlače
  • Automatický podávač dokumentov
  • Bezokrajová a obojstranná tlač až do formátu A3
  • Podpora faxovanie

Uľahčite si prácu

Okrem vysokej rýchlosti vám tlačiareň HP Officejet Pro 7720 All-in-One uľahčí prácu pomocou automatickej obojstrannej tlače a automatického podávača papiera (i pre skenovanie). Nemusíte tak dokumenty otáčať manuálne. Navyše vás poteší aj funkcia bezokrajovej tlače, ktorá sa hodí nielen pre tlač fotografií, ale aj akýchkoľvek marketingových materiálov. Vytlačené dokumenty sú odolné voči vode, rozmazaniu a vyblednutiu. 

Pokročilá mobilná tlač s HP All-in-One Printer Remote

Aby ste si vytlačili dokument, alebo oskenovali fotografiu, nemusíte tlačiareňHP Officejet Pro 7720 All-in-One prepájať káblom ku klasickému počítaču. Všetky tieto činnosti jednoducho obslúžite cez vaše mobilné zariadenie, či už cez mobil, alebo tablet. Ktokoľvek vo vašej kancelárii má tak pohodlný prístup k tlačiarni. Vďaka mobilnej aplikácii HP All-in-One Printer Remote máte správu tlačových úloh a skenovanie k dispozícii, nech ste kdekoľvek.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
AirPrint, Automatické obojstranné skenovanie, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Fax, Kopírovanie a skenovanie Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
AirPrint, Automatické obojstranné skenovanie, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Fax, Kopírovanie a skenovanie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A3, A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5, DL, C6, C5 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
16 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
9 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
9 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
30 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
75 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
306,4 mm Hotovo!
Hĺbka
444,8 mm Hotovo!
Šírka
584 mm Hotovo!
Hmotnosť
15,5 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky tlačiarne A3 formátu
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa opytat , tlaciaren HP office jet Produktové číslo: Y0S18A#A80 ,ci je komplatibilna..teda ci je mozne nainstalovat tlaciaren v opracnom systeme windows 10 dakujem Lenka Tykova

Chcem sa informovat je automaticke aj obojstranne kopirovanie a nasledna tlac dokumentu? Pytam sa preto lebo mi kopiruje len jednostranne aj ked mam nastavene obojstranne kopirovanie. Obojstranne kopirovanie mi funguje len rucne a bez automatickeho podavaca. Co sa tyka skenovania, ak dam automaticke odoslanie na email, dokument je skenovany s velmi sedym nadychom, cize pozadie bieleho papiera ostabe tmave, sede. Kde sa to da nastavit? Alebo je to na reklamaciu? Dakujem.

skenuje obojstranne?

Prosím o radu, tato tiskárna má stejné plnění barvy jako GT 5820? Tu mi doporučili, kvůli úspornému tisku. Tato tiskárna se mi ale líbí více - chtěla bych automatický pořadač, duplex, rychlejší tisk. Ráda bych ale věděla, zda bude stejně úsporná a stejné doplňování barev? Děkuji

Diskusia a poradňa k HP Officejet Pro 7720 All-in-One
Príslušenstvo pre HP Officejet Pro 7720 All-in-One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Officejet Pro 7720 All-in-One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Officejet Pro 7720 All-in-One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Officejet Pro 7720 All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Officejet Pro 7720 All-in-One.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií