Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

HP Omen Headset with SteelSeries

Zobraziť katalóg
HP Omen Headset with SteelSeries
Herné slúchadlá špičkový komfort, výsuvný mikrofón (X7Z95AA)
Kód:  HPCP0565g3 Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  X7Z95AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Omen Headset with SteelSeries

Túžite po slúchadlách, ktorá vás vtiahnu do hry? Vďaka inovatívnej konštrukcii a vylepšenej izolácii okolitého hluku počujete každý pohyb protivníka skôr, ako sa on dozvie o vás. Keď k tomu pridáte zásuvný mikrofón s krištáľovo čistým zvukom pre výmenu informácií so svojimi spolubojovníkmi, je jasné, že na bojovom poli získavate nezanedbateľnú výhodu. Slúchadlá doplní váš herný stroj o kvalitnú zvukovú reprodukciu a vytvorí tú pravú atmosféru.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlové herné slúchadlá s výsuvným mikrofónom
  • Vyvážený zvukový prejav a špičkový komfort
  • Ľahký náhlavný opasok a polstrované ušné klapky
  • Kompatibilný s mobilnými zariadeniami, PS4 alebo Xbox One
  • Praktický ovládač na kábli
  • Jednoduché a intuitívne nastavenie za prevádzky
  • Mobilné jack adaptér 3,5 mm

Moderný dizajn aj spracovanie

Konštrukcia čelenky je navrhnutá tak, aby bola ľahká a zároveň dokonale sadla. Náušníky z peny perfektne obklopia uši a dodajú potrebné pohodlie. Vďaka nim zabudnete, že bolo kedysi možné mať po mnohých hodinách hrania bolestivé odreniny. Vynikajúca zvuková izolácia zaistí, že vás počas vašej misie nebude nič vyrušovať. Dôležité momenty v hre lepšie zvládnete aj vďaka špičkovému spracovaniu, ktoré sa snúbi so vkusným dizajnom. Použitie kvalitných materiálov zaistí potrebnú odolnosť slúchadiel, či už sa vám do cesty postaví čokoľvek.

Obsah balenia

  • Mobilný 3,5mm adaptér
  • 4-pólová zástrčka
  • Úvodná príručka
  • Produktové oznámenia
  • Záručný list

Kompatibilita:
Notebooky OMEN verzia 1.1, OMEN Desktop PC ver. 1.1 a OMEN X
Zariadenie s 3,5 mm konektorom (prostredníctvom priloženého adaptéru)

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, chcem sa spýtať či tieto sluchátka sú 2.1/ 5.1/ 7.1.

Dobrý den , rád by som sa spýtal , či sú slúchadlá HP omen headset with steel series kompatibilné len s Pc a notebookmi od HP alebo so všetkými Pc. Vopred ďakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k HP Omen Headset with SteelSeries
Príslušenstvo pre HP Omen Headset with SteelSeries Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP Headset SteelSeries. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Omen Headset SteelSeries. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Omen Headset SteelSeries. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Omen SteelSeries Headset.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií