Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Omen Keyboard SteelSeries

Zobraziť katalóg
HP Omen Keyboard SteelSeries
Herná klávesnica drôtová, ENG klávesnica (X7Z97AA)
Anglická klávesnica
Kód:  HPBP0603c6 Produktové číslo:  X7Z97AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Omen Keyboard SteelSeries

Špičková herná klávesnica Omen spoločnosti HP bola vyvinutá v spolupráci s najlepšími hernými tímami a poskytne široké možnosti nastavenia a ďalších vychytávok, ktoré vás dotiahnu k víťazstvu! Táto skvele prepracovaná klávesnica disponuje piatimi zónami podsvietenia so 16,8 miliónmi farieb a až 88 programovateľnými makro tlačidlami. A aby toho nebolo málo, ďalších 20 najpoužívanejších klávesov vyniká ochranou nežiaduceho dvojitého stlačenia. Nielenže farebné zóny vyzerajú jednoducho úchvatne, ale pridajú prehľadnosť pri ovládaní ovládacích prvkov a rovnako dobre vám podsvietenie pridá konkurenčnú výhodu v priebehu nočného hrania.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantná klávesnica s funkciami na hranie
  • Konfigurovateľné podsvietenie so 16,8 miliónmi farieb
  • 20 klávesov s ochranou proti dvojitému stlačeniu
  • 88 programovateľných makro klávesov
  • Výmenné gumené nožičky
  • UK lokalizácia

Stvorená pre hráčov

Rýchlo reagujúce tlačidlá majú na starosti okamžitú odozvu, na ktorej práve v akčných tituloch veľmi záleží. Väčšina hráčov svoje prsty rovná podľa klávesu W a tak má tlačidlo zreteľné hrbolčeky, podľa ktorých sa vždy vrátite na východiskovú pozíciu. Na pravej strane vedľa numerickej časti nájdete praktické multimediálne klávesy, medzi ktorými nechýba napríklad ovládanie hlasitosti. Klávesnica je kompatibilná s notebookmi OMEN vo verzii 1.1 a stolovými počítačmi OMEN. 

 

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Lokalizácia
Anglická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Anglická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
56 cm (560 mm) Hotovo!
Výška
5,2 cm (52 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké jsou rozměry klávesnice?

Dobrý den. Je tato klávesnice identická s klávesnicí SteelSeries Apex 350? Podle technického popisu se jedná naprosto o stejnou klávesnici, jen pod jinou značkou.

Diskusia a poradňa k HP Omen Keyboard SteelSeries
Príslušenstvo pre HP Omen Keyboard SteelSeries Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP Keyboard SteelSeries. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Omen Keyboard SteelSeries. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Omen Keyboard SteelSeries. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Omen Keyboard SteelSeries.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií