Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP PageWide Pre 477dw MFP

Zobraziť katalóg
HP PageWide Pre 477dw MFP
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, fax, rýchlosť čiernobielej tlače 24 str./min., rýchlosť farebnej tlače 20 str./min., rozlíšenie tlače 1200 x 1200 DPI, duplex, ADF skener, dotykový displej, AirPrint, USB, LAN, WiFi a NFC (D3Q20B)
Kód:  PA240d Produktové číslo:  D3Q20B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP PageWide Pre 477dw MFP

Profesionálna multifunkčná tlačiareň z radu HP PageWide Pro, ktorá vám umožní tlačiť až v rozlíšení 1200 x 1200 dpi. To však nie je všetko. Tlačiareň zároveň zvláda vytlačiť až 55 str./min, čo z nej robí ideálneho pomocníka v každej firme. Rovnako tak určite oceníte možnosť obojstrannej tlače, tlače súborov PDF a JPEG z jednotky USB a technológie WiFi Direct a NFC Touch-to-Print. Ponúka nízke celkové náklady na vlastníctvo a úžasné rýchlosti vo svojej triede.


Kľúčové vlastnosti

  • Najlepší pomocník vo všetkých firmách
  • Umožňuje obojstrannú tlač, ktorým ušetríte až 50 % papiera
  • S funkciou HP Colour Access Control budete mať pod kontrolou farebnú tlač a znížite tlačové náklady
  • Umožňuje kopírovanie a skenovanie viacstránkových dokumentov súčasne
  • Energy Star - Ušetrite energiu a zároveň získajte vysoký výkon
  • Možnosť bezdrôtovej tlače pomocou siete WiFi

Rýchlu čiernobielu aj farebnú tlač

Každému sa zaiste stalo, že potreboval okamžite a nutne niečo vytlačiť. Táto tlačiareň vám ušetrí prácu a hlavne čas. Potrebujete farebnú alebo čiernobielu tlač? Nezúfajte, tlačiareň vie oboje a dokonca veľmi rýchlo. Zvládne totiž vytlačiť až 55 str./min, ako čiernobielo tak aj farebne. Navyše funkcia LDAP dokáže obojstranne skenované dokumenty posielať priamo do emailu. 

Všetko je prehľadné a jednoduché

Tlačte z USB, pomocou tabletu či smartfónu a všetko ovládajte pomocou veľkého dotykového displeja. Za zmienku stojí aj technológia ako je WiFi Direct alebo NFC Touch-to-Print, ktoré vám dovolia tlačiť aj bez pripojenia k sieti. Rovnako tak bude úplná hračka skenovanie a kopírovanie dokumentov. Nielen vaši zamestnanci, ale aj vy si túto tlačiareň obľúbite pre svoju užitočnosť a rýchlosť.


Technické špecifikácie

Kompatibilné operačné systémy:

  • Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP
  • Mac OS X 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7
  • linux

Ďalšie podporované systémy:

  • Možnosť mobilnej tlače: HP ePrint, mobilné aplikácie HP, Google Cloud Print v2, Apple AirPrint, certifikácia Mopria, Android Plug-in, Windows 10/8, Windows 10 Mobile, Chromebook
  • Podpora technológie HP ePrint
  • Faxovanie: Áno, farebne

Požiadavky na napájanie:

  • Vstupné napätie: 100 až 240 V str. (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
  • Typ napájania: vstavaný zdroj napájania
  • Pamäť: 768 MB

Skener:

  • Veľkosť skenu na ploche (max.): 216 × 356 mm
  • Formát súboru pre skenovanie: bitmapy (.bmp), JPEG (.jpg), PDF (.pdf), PNG (.png), formátovaný text (.rtf), prehledávateľný PDF (.pdf), text (.txt), TIFF (.tif)

Vlastné veľkosti médií

  • Zásobník 1: 76 × 127 až 216 × 356 mm
  • Zásobník 2: 102 × 210 až 216 × 297 mm
  • Voliteľný zásobník 3 na 500 listov: 102 × 210 až 216 × 356 mm
 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Fax, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi, NFC Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Fax, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi, NFC Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5, DL, B6 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť skenovania
25 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
24 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
20 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
1 050 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
50 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
300 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
467 mm Hotovo!
Hĺbka
407 mm Hotovo!
Šírka
530 mm Hotovo!
Hmotnosť
22,15 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupila jsem si od vás tiskárnu a bohužel se do ní nemohu přihlásit, protože to po mě chce nějaký PIN. Mohu poprosit o radu? děkuji

Dobrý den, jakou největší gramáž papíru mohu do tiskárny použít? Děkuji

Dobrý den. Podporuje tato tiskárna automatický duplex tisk. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dochází k zasychání náplní a trysek při delší nečinnosti tiskárny ? Děkuji.

Můžete mi, prosím, někdo napsat, jestli tato tiskárna HP PageWide Pro 477dw MFP umí automaticky oboustranně skenovat? Děkuji.

Dobrý den. Potřeboval bych ověřit chování tiskárny při používání bočního podavače. Lze tisknout na papír formátu A4 uložený v šuplíku, pokud je zároveň vložen papír formátu např. 10x15 do bočního podavače? Už jsem se setkal s tiskárnami, které předpokládali, že pokud je něco vloženo do bočního podavače, tak šuplík na A4 byl odstaven. Děkuji.

Dobrý den, je v této generaci tiskárny vyřešen problém s vysokou spotřebou inkoustu v případě malého vytížení tiskárny? Předem děkuji

Dobrý den, je možné do této tiskárny (PageWide Pro 477dw MFP) používat větší originální inkousty? U HP OfficeJet X476dw MFP existovala možnost místo inkoustů HP 970 (cca 3000 stran) používat větší HP 970XL (cca 9000 stran). Pokud ne, existuje nějaká srovnatelná tiskárna s XL náplněmi? Děkuji

Dobrý den, lze tisknout z této tiskárny pouze černobíle bez toho aby se spotřebovávaly i barevné inkousty? Máme starší model a i když je černobílý tisk nastaven v menu tiskárny, tak spotřebovává barevné cartridge a bez nich se tisknout nedá. Buď barvu přimíchává do černé a nebo jí čistí po zapnutí, přesně nevím, ale vím že barva mizí. Jak je to zde? Pokud je to stejné, jakou tiskárnu stejného výkonu která může tisknout bez spotřeby barvy mi můžete doporučit?

Diskusia a poradňa k HP PageWide Pre 477dw MFP
Príslušenstvo pre HP PageWide Pre 477dw MFP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP PageWide Pro 477dw MFP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP PageWide Pro 477dw MFP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP PageWide Pro 477dw MFP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP PageWide Pro 477dw MFP.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií