Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Pavilion 510-p130nc Blizzard White

Zobraziť katalóg
HP Pavilion 510-p130nc Blizzard White
5 1 hodnotení
Počítač - Intel Core i3 6100T Skylake, RAM 8GB DDR4, AMD Radeon R7 450 2GB DDR5, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.0, DVI, HDMI, DisplayPort, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit (Y4K71EA)
Kód:  HPCD0003b5 Produktové číslo:  Y4K71EA#BCM Stránky výrobcu
HP Pavilion 510-p130nc Blizzard White Predaj skončil

HP Pavilion 510-p130nc Blizzard White

Kompaktný a úsporný počítač z rady HP 510 predstavuje ideálne riešenie pre domáce aj kancelárske použitie. Jeho konfigurácia plne postačuje pre beh kancelárskych aplikácií, internetu a pošty, prehrávanie Full HD videí a iných multimédií alebo hranie menej náročných hier. Obsahuje predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home v 64-bitovej edícii a v balení nájdete klávesnicu aj myš. Po rozbalení teda môžete počítač hneď začať používať.

Kľúčové vlastnosti

  • Neopozeraný dizajn v bielej farbe
  • Úsporný počítač pre domácnosť aj kanceláriu
  • Možnosť pripojenia až dvoch monitorov
  • Podpora WiFi ac a Bluetooth 4.2
  • Moderný operačný systém Windows 10
  • Elegantná a presná optická USB myš
  • Biela USB klávesnica s českými znakmi
  • Zostava pripravená na okamžité použitie

Veľmi dobrý pomer ceny a výkonu

V útrobách počítača sa skrýva výkonný dvojjadrový procesor Intel Core i3 6100T z rodiny Skylake s taktom až 3,2 GHz, ktorý je podporený rýchlou 8GB DDR4 pamäťou. Grafické jadro AMD Radeon R7 450 s 2GB vyhradenou pamäťou sa postará o plynulé vykreslenie obrazu až na dvoch monitoroch, ktoré môžete pripojiť prostredníctvom HDMI konektora. Vaše dáta pojme objemný 1TB pevný disk, ktorý sa točí rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Celá zostava je energeticky veľmi nenáročná a pri plnom zaťažení jej spotreba neprekračuje 180 W.

Široká pripojiteľnosť

K internetu sa môžete pripojiť ako cez gigabitový ethernet, tak aj cez WiFi. Pre komunikáciu s telefónom, zdieľanie súborov alebo na spárovanie najrôznejšieho príslušenstva je vám k dispozícii Bluetooth 4.2. Pre všetko ostatné je tu štvorica USB 2.0 a dvojica vysokorýchlostných USB 3.0 portov. V počítači nechýba ani zapisovacia optická mechanika a integrovaná čítačka pamäťových kariet.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá sa na tento počítač pripojit xbox 360?

Zvladol by tento počítač aj náročnejšie hry? ako cs:go GTA V a Rust? poprípade na koko FPS?

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně svižnosti této sestavy ve hrách. GTA V, FarCry 4 na střední až plné detaily 60FPS by byl problém? Předem děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k HP Pavilion 510-p130nc Blizzard White
Príslušenstvo pre HP Pavilion 510-p130nc Blizzard White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion 510-p130nc Blizzard White.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií