AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Pavilion 570-p520nc Blizzard White

Zobraziť katalóg
HP Pavilion 570-p520nc Blizzard White
3,0 1 hodnotení
Počítač - AMD Quad Core A10 9700 APU, RAM 8GB DDR4, AMD Radeon R7 450 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, HDMI, DispalyPort, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, čítačka pamäťových kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit (1ZM51EA)
Kód:  HPCD0007u5k Produktové číslo:  1ZM51EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Pavilion 570-p520nc Blizzard White Predaj skončil

HP Pavilion 570-p520nc Blizzard White

Modernizovaný počítač HP Pavilion predstavuje upravený dizajn a moderné výkonné komponenty. Biely predný panel z hodnotných materiálov a stredová linka ovládacích prvkov tvoria elegantný vzhľad, ktorému napomáhajú aj kompaktné rozmery. Aj napriek tomu tu zostane dostatok miesta na možnosť upgradu či pridanie ďalších prídavných kariet. Počítač je po vybalení pripravený ihneď fungovať a to nielen vďaka pribalenej myši a klávesnici, ale hlavne vďaka predinštalovanému systému Windows 10.

Kľúčové vlastnosti počítača HP Pavilion 570-p520nc Blizzard White

  • Krásna skriňa s bielym predným panelom
  • Vysoký výkon na čele s procesorom AMD Quad Core A10 9700
  • Výkonná grafická karta AMD Radeon R7 450
  • 1 TB pevný disk
  • Microsoft Windows 10
  • Klávesnica a myš v balení
  • Integrovaná bezdrôtová WiFi 802.11ac

Najnovší hardvér v pevnej počítačovej skrini

Mozgom celej zostavy je štvorjadrový procesor AMD Quad Core A10 9700. Najnovšia generácia dopraje ideálny pomer výkonu a nízkej spotreby. Na spotrebu bol kladený veľký dôraz, vďaka nízkemu odpadovému teplu je počítač tichý a ekonomický. Procesoru sekunduje rýchla operačná pamäť DDR4 a herná grafická karta AMD Radeon R7 450 s vlastnou 2 GB pamäťou. Vďaka výkonnej a dedikovanej karte sa nemusíte obmedzovať len na prácu, ale počítač zvládne aj všetku multimediálnu zábavu, vrátane najnovších hier.

Perfektný po všetkých stránkach

Pre vaše dáta je pripravený objemný 1 TB disk. O konektivitu sa stará nielen moderné rozhranie DisplayPort a HDMI, ale tiež bleskurýchle USB-C. Myslené bolo dokonca aj na bezdrôtové pripojenie v podobe kombinovaného modulu WiFi 802.11ac a Bluetooth 4.2.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rozjede tento počítač GTA 5?

Na kolik fps by tento počítač zvládl fortnite na největší detaily ? Předem děkuji za odpověď.

zvladne Kingdom come deliverence?

rozjede to star wars battlefront 2 a total war warhammer 2?

Sú v tom zabudované reproduktory?

Na koľko fps by mi približne šiel rust?

PŮVODNÍ DOTAZ: Dobrý den, chtěl bych si u Vás koupit nějakou sestavu HP Pavilion. 1) Je možné si do těchto sestav koupit nějaký druhý pevný disk a sám si ho namontovat? Zda se tam vejde a je pro něj připojení atd. 2) A pokud ano, nepřijdu o záruku, když si ho sám namontuji? ALZA ODPOVĚĎ: Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Přidáním druhého disku do PC značky HP o záruku nepřijdete. NOVÝ DOTAZ: Dobrý den, na CZC, kde prodávají stejný počítač, mi na stejný dotaz odpověděli úplně obráceně: Tyto sestavy jsou bohužel pečetěné a při jejich otevření nedokážeme bohužel možnosti instalace dalšího disku nebo zachování záruky zaručit. Doporučujeme zakoupit sestavu, která již disponuje Vámi požadovaným úložištěm. Tak teď nevím kde je pravda. Že by HP to k vám dodávalo jinak něž v CZC se mi nezdá. Nebo to s nimi máte jinak vyřešené?

Keby som chcel do pc dat nvidia geforce gtx 950. Trebalo by vymenit v tomto pc zdroj?

Utiahne tento pc hru pubg

Zdravim.da sa tento pc ubgrafovat.ako napr.vymena graf. Karty

12
Diskusia a poradňa k HP Pavilion 570-p520nc Blizzard White
Príslušenstvo pre HP Pavilion 570-p520nc Blizzard White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion 570-p520nc Blizzard White.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií