Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP PAVILION HP Carrying Case Bundle

Zobraziť katalóg
HP PAVILION HP Carrying Case Bundle
Taška na notebook 15.4", černá, nylon + myš Rainbow
Kód:  NO392c Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  FK695AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP PAVILION HP Carrying Case Bundle Predaj skončil

HP PAVILION HP Carrying Case Bundle

Sada tašky na notebook HP 15,4 "je perfektným doplnkom k Vášmu prenosnému počítaču.Zahŕňa optickú myš a polstrovanou brašnu chránící váš notebook pri preprave.Brašna má mäkčený ramenný popruh a ľahko prístupné priehradky pre maximálnu efektivitu.Kompaktný a obouruční optická myš HP Rainbow je navrhnutá tak, aby sa optimálne pohodlie a jednoduchosť používania.Jednoducho ju pripojte k portu USB počítača, žiadny ovládač nie je potrebné.



Parametre a špecifikácie:



Kompatibilita:

Pre veľkosť notebookov až 15,4 "



Obsah balenia:

Športová taška na notebook HP 15,4 palcov

Optická myš HP Mobile rainbow

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP PAVILION HP Carrying Case Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP PAVILION HP Carrying Case Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP PAVILION HP Carrying Case Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP PAVILION HP Carrying Case Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP PAVILION HP Carrying Case Bundle.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií