AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15,6"

Zobraziť katalóg
HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15,6"
4,7 3 hodnotení
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15.6", vonkajšie rozmery (V׊×H) 18,5 cm ×54 cm ×33 cm, hmotnosť 1.28kg, farba čierna
Kód:  HPCP0102o Produktové číslo:  5EE95AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15,6" Predaj skončil

HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15,6"

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Batoh na notebook HP Pavilion Wayfarer Backpack Black

Moderne ladený batoh na notebook HP Pavilion Wayfarer Backpack Black vás prekvapí vo všetkých smeroch. Okrem materiálovej kvality v praxi oceníte napríklad špeciálne navrhnuté vrecko RFID, ktoré zabráni bezdrôtovej krádeži údajov z platobných kariet alebo podobných zariadení. Skrátka, batoh pre častých cestovateľov.

HP Pavilion Wayfarer Backpack Black

Jednoduchý prístup k uloženým veciam

Ohromný vnútorný priestor možno prakticky kompletne odhaliť. Vďaka tomu budete mať ku všetkému pohodlný prístup. Množstvo úložných priestorov je až nečakane veľké.

HP Pavilion Wayfarer Backpack Black

Batoh na 15,6" notebook

Čalúnené ramenné popruhy vám zaistia dostatočné pohodlie na presuny do školy alebo do práce. Navyše nechýbajú ani reflexné prvky na zlepšenú viditeľnosť aj v noci. Zaujímavosťou je vrecko na adaptér, z ktorého možno priechodnou dierou napájať samotný notebook alebo ďalšie zariadenia.

HP Pavilion Wayfarer Backpack Black

Kľúčové vlastnosti batoha na notebook HP Pavilion Wayfarer Backpack Black

  • Moderne ladený batoh so zaujímavo členeným vnútorným priestorom
  • Určený na notebooky až do uhlopriečky 15,6"
  • Priedušné ramenné popruhy aj prepravný popruh
  • Zvýšená odolnosť proti vode
  • Špeciálne vrecko na kreditné karty s ochranou proti elektronickej krádeži
  • Rozmery 64 × 18,5 × 33 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Hmotnosť
1,28 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,28 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je rolovací konec batohu zakončen uzavřením na zip?

Dobrý den, má tento batoh na zádech popruh pro nasazení na držadlo cestovního kufru? Z fotky to není zcela patrné. Děkuji

Diskusia a poradňa k HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15,6"
Príslušenstvo pre HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15,6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15.6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15.6". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Pavilion Wayfarer Backpack Black 15.6". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Pavilion Wayfarer Backpack 15.6", fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií