Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Power Pack Plus 18000

Zobraziť katalóg
HP Power Pack Plus 18000
Powerbank s príslušenstvom, 18000 mAh, 3 USB porty (max 2.1A), USB Type-C kábel, 65W AC adaptér + koncovky 7.4 aa 4.5 mm (M6H77AA)
Kód:  HPBP5201 Produktové číslo:  M6H77AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Power Pack Plus 18000

Ak často vyrážate na dlhšie cesty, či už za prácou, či za zábavou, a potrebujete byť vždy online, bez kvalitného záložného zdroja sa bohužiaľ nezaobídete. K tomu je úplne dokonalým pomocníkom tento power pack od renomovanej značky HP. Nejedná sa o klasickú Power banku, ako ich všetci poznáme, ale o špeciálny adaptér s integrovaným puzdrom schopný nabíjať nielen váš mobilný telefón a tablet, ale aj notebook.

kľúčové vlastnosti

  • Netradičné Power Bank s príslušenstvom
  • Vysoká kapacita 18 000 mAh
  • Tri USB nabíjacie konektory
  • Konektor 2,1 A pre rýchle nabíjanie
  • praktické balenie
  • nabíjanie notebookov

praktická konštrukcia

Samotné telo je odolné a precízne spracované. Na hornú časť batérie je napojená praktická taška, v ktorej sa ukrývajú konektormi. Navyše je v nej dostatok priestoru pre všetku potrebnú kabeláž. HP Power Pack Plus je jednoducho nedoceniteľný spoločník na vašich cestách. Veľkou výhodou je, že jeden konektor disponuje prúdom 2,1 A. Vďaka tomu môžete nabíjať aj tablety.

Parametre a špecifikácie:

batérie:
Kapacita: 18 000 mAh

rozhranie:
1 × USB 1.0 A
1 × USB 2.1 A
1 × USB 1-3 A Type C
1 × 1-19 V PC

Obsah balenia:
power pack
65W AC adapter
USB-C kábel
Kábel pre nabíjanie notebookov
Adaptér z 7,4 mm na 4,5 mm
USB micro kábel
Návod

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
153 mm (15,3 cm) Hotovo!
Výška
117 mm (11,7 cm) Hotovo!
Hĺbka
66 mm (6,6 cm) Hotovo!
Kapacita
18 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-C Hotovo!

Rozmery

Šírka
153 mm (15,3 cm) Hotovo!
Výška
117 mm (11,7 cm) Hotovo!
Hĺbka
66 mm (6,6 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
18 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-C Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
488 g Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
Reálna kapacita power banky
» Všetky power banky s USB-C výstupom
» Všetky power banky 15 000 až 19 000 mAh

Tovar nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Power Pack Plus 18000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Power Pack Plus 18000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Power Pack Plus-18000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Power Pack Plus-18000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Power Pack Plus 18000.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií