AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

HP pro Tablet Slate 7 červené

Zobraziť katalóg
HP pro Tablet Slate 7 červené
4,0 1 hodnotení
Puzdro
Kód:  NO366a Produktové číslo:  E3F48AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP pro Tablet Slate 7 červené Predaj skončil

HP pro Tablet Slate 7 červené

Stylové červené pouzdro určené pro tablet HP Slate 7 vás potěší kvalitním a praktickým zpracováním. Zajistí vašemu přístroji výbornou ochranu před poškozením, poškrábáním, nárazy i prachem a postará se o ještě jednodušší manipulaci s ním. Slouží rovněž jako stojánek, který lze nastavit do třech různých úhlů pro pohodlnější psaní nebo pozici ideální pro sledování filmů či čtení elektronických knih. Protože se jedná o příslušenství přímo od výrobce, je zajištěna maximální kompatibilita s tabletem, který zůstává i uvnitř pouzdra plně ovladatelný. Samozřejmostí jsou výřezy pro snadný a rychlý přístup k potřebným konektorům.
 
Parametry a specifikace:

Kompatibilita:
HP Slate 7

Vlastnosti:
Odolné zpracování
Chrání všechny části tabletu
Protiskluzové provedení
Jemná podšívka pro ochranu displeje
Elegantní design
Lze použít jako stojánek
 
Hmotnost:
174 g
 
Rozměry:

204 x 125 x 24 mm

Barevné provedení:
Červené
 

Parametre a špecifikácia

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP pro Tablet Slate 7 červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP pro Tablet Slate 7 červené. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP pro Tablet Slate 7 červené. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP pro Tablet Slate 7 červené.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií