Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

HP ProBook 450 G3

Zobraziť katalóg
HP ProBook 450 G3
Notebook – Intel CPU, 15,6" LED 1920x1080 antireflexný, RAM 8GB, Intel HD Graphics, M.2 SSD 256GB, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, USB 3.0, HDMI, podsvietená klávesnica, 4-článková batéria, Windows 10
Kód:  HPBN1059eNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 450 G3

Notebook HP ProBook 450 G3 je určený pre profesionálne použitie. Vyznačuje sa kvalitným vyhotovením, vysokým výkonom, spoľahlivosťou a precíznym zabezpečením. Séria ProBook je konštruovaná s ohľadom na častú prepravu pri služobných cestách, preto je vrchný kryt vyrobený z kartáčovaného hliníka, ktorý spevňuje šasi. Notebooky sú dodávané s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 7 Professional v 64-bitovej verzii. Lákavou možnosťou je príležitosť prejsť na vyspelý moderný systém Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná hliníková konštrukcia
  • Procesor Intel modernej architektúry
  • Antireflexný displej s HD Ready alebo Full HD rozlíšením
  • Rýchly M.2 SSD disk s kapacitou až 256 GB
  • Ergonomická podsvietená klávesnica
  • Zabezpečenie pomocou čítačky odtlačkov prstov a zámku Kensington
  • Rýchla WiFi štandardu 80211ac
  • DVD mechanika pre prácu s optickými médiami

Vysoký výkon nielen pre prácu

Vnútri notebooku pracuje výkonný procesor Intel architektúry Skylake so zníženou spotrebou, ktorá pomáha s veľkou výdržou batérie. Spolupracuje s operačnou pamäťou s veľkosťou 4 GB. Integrovaná grafika Intel HD Graphics s prekvapujúco vysokým výkonom sa postará o celý multimediálny obsah a so zníženými detailmi zvládne aj moderné hry. Dokonale ostrý obraz poskytne 15,6" displej s antireflexnou úpravou.

Špičkové vybavenie

Na ergonomickej klávesnici sa dobre píše i po dlhšiu dobu a pre prípad nehody chráni vnútro notebooku proti čiastočnému obliatiu pomocou odtokových kanálikov. Dáta uložíte na veľmi rýchly SSD disk s kapacitou až 256 GB pripojený cez rozhranie M.2. Pre pripojenie iných periférií je k dispozícii audiovizuálne rozhranie HDMI a štyri porty USB, z ktorých dva sú vo vysokorýchlostnej verzii 3.0. Myslené je tiež na zabezpečenie, o ktoré sa postará čítačka odtlačkov prstov a zámok Kensington.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o info, jak mohu trvale zapnout podsvícení klávesnice. Podsvícení se vždy aktivuje po stisku libovolné klávesy, ale vydrží cca 15 sec při nečinnosti. děkuji Čejka Martin

Diskusia a poradňa k HP ProBook 450 G3
Príslušenstvo pre HP ProBook 450 G3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProBook 450 G3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ProBook 450 G3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP ProBook 450 G3.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií