Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

HP ProBook 450

Zobraziť katalóg
HP ProBook 450
Notebook –,
Kód:  HPBN1063dNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 450

Notebook HP ProBook 450 G4 je skvelým spoločníkom pre tých, ktorí majú celodennú prácu. Rovnako ako všetky modely série HP ProBook, tohtoročná novinka so zdokonalenými komponentmi ponúka vysokú kvalitu, vysoký výkon, spoľahlivosť a presnosť zabezpečenia. Počítač je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky dnešného pracovného sveta , takže horný kryt je vyrobený z kompaktného brúseného hliníka, ktorý spevňuje podvozok a umožňuje jednoduché používanie zariadenia na cestách. Notebook je dodávaný s moderným predinštalovaným systémom Microsoft Windows 10 v 64-bitovej verzii.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný a výkonný procesor Intel s najnovšou architektúrou Kaby Lake
  • Rýchle a bezpečné prihlásenie pomocou snímača odtlačkov prstov
  • Antireflexný displej s rozlíšením Full HD
  • Flash WiFi posledná špecifikácia 802.11ac
  • Odolná hliníková konštrukcia
  • Moderné Windows 10

Výkon nielen pre prácu

Jadrom notebooku je ultrabookový procesor Kaby Lake so zníženou spotrebou energie až do 15 wattov. Napriek nízkej energetickej náročnosti beží vysokofrekvenčný procesor a technológia Hyper-Threading dokáže pracovať s dvoma fyzikálnymi jadrami na spracovanie až štyroch inštrukčných vlákien súčasne. Integrovaná grafika zabezpečí, že aj ten najnáročnejší obsah je bezchybný. Výsledný ostrý obraz potom poskytne 15,6 "Full HD displej s matným antireflexným povrchom a podsvietením LED.

Všetko čo potrebuješ

Samozrejmosťou je veľká touchpadová doska, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre pohodlnú prácu na kole. V rýchlom pracovnom tempe oceníte aj bezpečnosť čítačky odtlačkov prstov , ale je to len jedna s množstvom pokročilých bezpečnostných funkcií, ako je HP BIOSphere alebo TPM. Všetky údaje, ktoré sa môžu "natiahnuť" na pevný disk alebo SSD s kapacitou až 256 GB. V prípade potreby môžete použiť externé médium na pripojenie k štyrom portom USB, z ktorých dve sú rýchle špecifikácie USB 3.0. Okrem toho notebook ponúka modernú čítačku pamäťových kariet HDMI, VGA, viacformátovú pamäťovú kartu a napaľovačku.

Parametre a špecifikácia

Rad notebooku
HP ProBook Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
HP ProBook Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProBook 450 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProBook 450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ProBook 450. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP ProBook 450.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií