Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

HP ProBook 650 G1

Zobraziť katalóg
HP ProBook 650 G1
5 2 hodnotení
Notebook - Intel Core i7 4712MQ Haswell, 15.6" LED 1920×1080 antireflexný, RAM 8GB DDR3L, AMD Radeon HD 8750 1GB, SSD 512GB, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, DisplayPort, USB 3.0, čítačka odtlačkov prstov, podsvietená klávesnica, dokovatelný, Windows 10 pro 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit (T4H53ES)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBN2104h Produktové číslo:  T4H53ES#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 650 G1

HP ProBook 650 je tenký a ľahký notebook, ktorý je priamo nabitý výkonom. Je tak ideálnym partnerom pri plnení pracovných úloh či už v kancelárii, doma, alebo na cestách.

Výkonná výbava

Notebook ponúkne maximum výkonu s dostatkom mobility pre zvýšenie vašej produktivity, nech už ste kdekoľvek. Rýchly štvorjadrový procesor Intel radu Core i7 beží na frekvencii 2,3 GHz a dokáže v prípade potreby navýšiť takty až na 3,3 GHz pomocou technológie Turbo Boost 2.0. Pre ešte rýchlejšie spracovanie dát je vybavený hneď 8 GB operačnej pamäte typu DDR3. O dostatok miesta na ukladanie dát sa postará SSD disk s kapacitou 512 GB. Vysoký grafický výkon zaisťuje čip AMD Radeon HD 8750 s vlastnou pamäťou 1 GB.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný procesor Intel i7
  • Antireflexný displej s FullHD rozlíšením
  • Rýchly a objemný SSD disk
  • Samostatná grafika AMD
  • Upgrade na Windows 10
  • Podsvietená klávesnica

Myslelo sa na všetko

Jasný a ostrý obraz za všetkých okolností zobrazí 15,6" Full HD displej pokrytý antireflexnou vrstvou pre ľahšie používanie aj pri jasnom slnečnom svetle. Nad displejom nájdete HD webkameru, ktorá spolu s kvalitnými reproduktormi sprostredkuje živé videohovory s obchodnými partnermi alebo rodinou. Na ergonomickej, podsvietenej klávesnici sa dobre píše aj počas dlhšej doby a pre prípad nehody je vnútro notebooku chránené pred čiastočným poliatím odtokovými kanálikmi.

Bezpečnosť predovšetkým

Vaše osobné a pracovné dáta budú vždy ochránené vďaka bezpečnostným prvkom, medzi ktoré patrí čítačka odtlačkov prstov a HP Client Security. Obmedzenie prístupu ku kritickým súborom zaistíte pomocou aplikácie HP Trust Circles. Notebook disponuje optimalizovanou ochranu pred útokmi vedenými priamo na BIOS. Jednoduchú integráciu do existujúceho IT prostredia zabezpečí riešenie HP Client Management.

Okamžite pripravený

Ihneď po rozbalení môžete začať využívať naplno všetky vyššie uvedené funkcie, pretože HP ProBook 650 má už predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 7 Professional, ktorý je možné zadarmo aktualizovať na systém Microsoft Windows 10.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4712MQ Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4712MQ Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
1 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
HD 8750M Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 7 Professional Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
512 GB Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
1 Mpx Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
4 910 mAh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,32 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
DisplayPort, VGA Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!

Rozmery

Šírka
378 mm Hotovo!
Hĺbka
257 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň potrebujem lap top na grafické účely ... ale neviem si vybrať ..In Dizajn , fotoshop aby to bolo rýchle účelne na svoju cenu ..do 1200€ Ďakujem

Dobrý den, je klávesnice opravdu podsvícená ??

Dobry den. Uvedene rozhrani COM port znamena, ze je notebook vybaven RS232?

Potreboval bych anglickou verzi OS Windows 7 Professional, lze ji instalovat nebo se musi koupit zvlast? Dekuji za odpoved.

Dobrý den, mám dva dotazy k produktu HP ProBook 650 G1, kód výrobku HPBN2104h. 1. Vyobrazení odpovídá skutečnosti? (Jde mi hlavně o tvar klávesy ENTER) 2. SSD je "klasika 2,5" nebo M.2 SSD? (Potřeboval bych doplnit druhý disk) Na internetu nacházím různé obrázky a rozporuplné informace o SSD. Popis produktu v případě ALZA SSD disk také blíže nespecifikuje. Děkuji za odpověď.

Dobry den, koupil jsem si u vas tento notebook: https://www.alza.cz/hp-probook-650-g1-d3915669.htm?o=1 Chtel bych si do nej dokoupit vice RAM pameti, ale nejsem si jisty, jaka znacka nebo druh je nejlepsi volba. Dale bych se chtel zeptat jestli si muzu pamet vymenit sam, tak abych neprisel o zaruku nebo je nutne vyuzit technika Alzy? V pripade, ze bych mel prijit o zaruku tak by me zajimalo jak se da vymena naplanovat. Rad bych to udelal najedenkrat v provozovne v Holesovici, ale nevim jestli je potreba se nejak objednat nebo je tam porad nekdo k dispozici.... Dekuji za radu Michael Korvas

Diskusia a poradňa k HP ProBook 650 G1
Príslušenstvo pre HP ProBook 650 G1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProBook 650 G1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ProBook 650 G1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP ProBook 650 G1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií