Rapture Rapture

HP ProDesk 400 G1 DM

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 400 G1 DM
5 2 hodnotení
Počítač - Intel Core i3 4160T Haswell, Intel H81 Express, RAM 4GB, Intel HD Graphics 4400, HDD 500GB 7200 otáčok, DisplayPort, USB 3.0, klávesnica a myš, Windows 8.1 Pro 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit (L9T57EA)-zadarmo upgrade na Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1008n7 Produktové číslo:  L9T57EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 G1 DM

HP ProDesk 400 G1 DM je doposiaľ najmenším firemným stolovým počítačom HP s integrovaným výkonom a zabezpečením podnikovej úrovne. Jeho efektívna miniatúrna konštrukcia, ktorá šetrí priestor a energiu, je zárukou, že stolový počítač HP DM sa vojde prakticky do každého pracovného priestoru. Ľahko ho pripojíte k niekoľkým voliteľným periférnym zariadeniam pomocou integrovaného držiaka VESA.

Prekvapí rozmermi aj výkonom

Srdcom počítača je dvojjadrový procesor Intel Core i3 4160T, ktorý pochádza z modernej generácie Haswell. Vďaka technológii Hyper-Threading pracuje dvojjadrový procesor ako logický štvorjadrový. Hravo si tak poradí nielen s dnes bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale smelo sa vysporiada aj s multimédiami. Pravou rukou procesora je 4GB operačná pamäť typu DDR3. Užívateľské dáta môžu byť uložené na rýchlom pevnom disku s kapacitou 500 GB.

Plná funkčná výbava

Grafický čip Intel HD Graphics 4400, integrovaný v procesore, poskytuje dostatočný výkon pre aplikačné využitie v kanceláriách. Obraz potom na monitor prenáša analógovo cez VGA konektor alebo digitálne pomocou dvoch špičkových DisplayPort a samozrejmosťou je LAN konektor na pripojenie k sieti. Ako príslušenstvo k PC balenie obsahuje myš aj klávesnicu, ktorú pripojíte do niektorých zo šiestich portov USB. Majitelia moderných flash diskov alebo iných zariadení s rozhraním USB 3.0 ocenia dvojicu týchto portov.

Zostava je dodávaná s predinštalovaným 64-bitovým operačným systémom Windows 7 Professional, avšak vďaka licenčnému dojednaniu môžete bezplatne prejsť na moderný Windows 8.1 Pro.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProDesk 400 G1 DM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 400 G1 DM.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií