Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

HP ProDesk 400 G4 Micro Tower

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 400 G4 Micro Tower
Počítač - Intel Core i5 7500 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, Intel HD Graphics 630, SSD 256GB, DVD, USB 3.1 Gen 1, DisplayPort, VGA, čítačka pamäťových kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit (1QN58ES)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1009d Produktové číslo:  1QN58ES#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 G4 Micro Tower Predaj skončil

HP ProDesk 400 G4 Micro Tower

Pokukujete po novej pracovnej stanici s dostatočným výkonom a rozumnou cenou? Spoločnosť HP predstavuje nový rad týchto praktických PC nesúcich označenie ProDesk 400 G4, ktoré splní všetky vaše očakávania a požiadavky. V skrini kompaktných rozmerov tiká na vysokej frekvencii jeden z najnovších procesorov Intel, ktorému sekunduje rýchla pamäť RAM typu DDR4. V neposlednom rade určite poteší aj osadenie efektívnym zdrojom s certifikáciou 80Plus Bronze a účinnosťou dosahujúcou až 85 %.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupný výkonný PC v kompaktnom šasi MicroTower
  • Úsporná prevádzka so zdrojom s účinnosťou až 85 %
  • Špičkový procesor s integrovaným grafickým jadrom
  • Rýchly SSD disk pre vaše dáta a projekty
  • Predinštalovaný systém Windows 10 Pro
  • Klávesnica a myš súčasťou balenia

Jednoduchá rozšíriteľnosť

Moderný hardvér je zabalený do veľmi kompaktnej a dizajnovo podarenej skrine typu MicroTower, ktorá prekvapí svojimi skromnými požiadavky na priestor. Napriek tomu ponúka možnosť rozšírenia napríklad o externú grafickú kartu pomocou slotu PCI-Express x16 3.0 a ďalších prídavných kariet do PCI-Express x1. Zostava je dodávaná s predinštalovaným operačným systémom Windows 10 Pro a vďaka pribalenej súprave klávesnica s myšou ho môžete po vybalení ihneď používať. 

Vysoký výkon v malom tele

Srdcom počítača je štvorjadrový procesor Intel Core i5 7500, ktorý pochádza z modernej generácie Kaby Lake. Hravo si poradí nielen s dnes bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale smelo sa vysporiada aj s náročnejšími multimédiami. Jeho základná frekvencia sa pohybuje na hranici 3,4 GHz a v prípade potreby ju dokáže automaticky navýšiť na solídnych 3,8 GHz. Procesor doplňuje 8 GB operačnú pamäť typu DDR4, ktorú možno vďaka voľnému slotu rozšíriť až na 32 GB. Pre všetky dôležité dáta je tu pripravený rýchly SSD disk s kapacitou 256 GB a treba spomenúť aj prítomnosť optickej DVD-RW mechaniky vo "Slim" prevedení.

Bohatá konektivita

Grafický čip Intel HD Graphics 630, integrovaný v procesore, poskytuje dostatočný výkon pre aplikačné využitie v kanceláriách. Pre monitor alebo iné zobrazovacie zariadenie je k dispozícii DisplayPort či VGA. Samozrejme nechýba integrovaná sieťová a zvuková karta. Myš, klávesnicu a iné periférie jednoducho pripojíte do portov USB 2.0. Pre rýchle prenášanie dát z flash alebo externých diskov dobre poslúži hneď niekoľko USB 3.1.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProDesk 400 G4 Micro Tower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 400 G4 Micro Tower.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií