Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP PS1810-8G

Zobraziť katalóg
HP PS1810-8G
Switch – 8 portov 10/100/1000 desktop, bezvetrákové vyhotovenie
Kód:  TH894k1 Produktové číslo:  J9833A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP PS1810-8G

Kompaktný switch určený na rozšírenie ethernetovej siete v kanceláriách a malých podnikoch. Jeho úsporné rozmery ho dovolia umiestniť prakticky kamkoľvek, nevyžaduje špeciálnu inštaláciu do rackov. Ventilátor chladenia býva často zdrojom problémov, preto bolo použité nové chladenie, ktoré sa zaobíde aj bez ventilátora. Podarilo sa tak výrazne znížiť riziko poškodenia prehriatím, prachom a alebo kondenzáciou vody. Na správu a nastavenie switcha je možné použiť aj užívateľsky prívetivé webové rozhranie.

Switch poskytne 8 RJ-45 portov, ktoré podrporujú 10/100/1000 Mbit/s prenos dát v miestnej sieti. Všetky porty podporujú automatické rozlíšenie plného/polovičného duplexu. O nastavenie priority prenášaných typov dát sa postará technológis QoS (Quality of Service). Iste poteší aj technológia Auto-MDI/MDIX, ktorá automaticky na všetkých portoch rozpoznáva, či ide o priamy alebo krížený kábel. Switch podporuje dokonca technológiu PoE, môže tak byť napájaný prostredníctvom sieťového kábla. Komplexný prehľad o stave, aktivite a rýchlosti pripojených zariadení zaistí prehľadný LED displej s indikátormi pre každý port.

Parametre a špecifikácia

Šírka
230 mm Hotovo!
Výška
43,9 mm Hotovo!
Hĺbka
245 mm Hotovo!
Typ
Desktop Hotovo!
Funkcie
PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rozmery

Šírka
230 mm Hotovo!
Výška
43,9 mm Hotovo!
Hĺbka
245 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Desktop Hotovo!
Funkcie
PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
16 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s)
11,9 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 230 g Hotovo!

Porty

RJ-45
8 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci mate v ponuke aj switch, ktory by bol siroky cca. 22 cm s tym, ze by bola moznost ho namontovat aj do racku? Dakujem pekne.

Diskusia a poradňa k HP PS1810-8G
Príslušenstvo pre HP PS1810-8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE PS1810-8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HPE PS1810-8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HPE PS1810-8G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP PS1810-8G.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií