Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

HP Rechargeable USI Pen

Zobraziť katalóg
HP Rechargeable USI Pen
5 1 hodnotení
Dotykové pero (stylus) na notebook, aktívna technológia (4096 tlakových bodov), vymeniteľný hrot a indikátor napájania, výdrž až 480 h, vhodné pre HP Chromebook
Kód:  HPBP0951l3 Produktové číslo:  8NN78AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Rechargeable USI Pen

Rozšírte si obzory, naučte sa nové techniky, zvýšte efektivitu svojej práce. To všetko vďaka novému stylusu USI Pen od spoločnosti HP. Táto novinka rozpozná naklonenie pera a patrične na tieto zmeny reaguje. Rozlišuje dokonca aj tlak, ktorý je na stylus vyvíjaný a prispôsobuje podľa toho hrúbku ťahu. Vďaka týmto funkciám sa často cítite, akoby ste písali skutočným perom. Stylus podporuje aj režim prezentácie. Vďaka tejto funkcii sa zo stylusu okamžite stane náhrada prezentéra. Stylus je kompatibilný s notebookmi radu Chromebook, ktoré podporujú USI štandard.

Stylus HP USI Pen a jeho vlastnosti

  • Stylus rozpozná náklon pera
  • Zabudovaný režim prezentácie
  • Vysoká presnosť hrotu
  • Na jedno nabitie batéria vydrží až 20 dní

Parametre a špecifikácia

Zariadenie
Notebook Hotovo!
Kompatibilita
Windows Hotovo!
Rad notebooku
HP Chromebook Hotovo!
Technológia
Aktívna Hotovo!
Počet tlakových bodov
4 096 Hotovo!

Určenie

Zariadenie
Notebook Hotovo!
Kompatibilita
Windows Hotovo!
Rad notebooku
HP Chromebook Hotovo!

Hrot

Technológia
Aktívna Hotovo!
Počet tlakových bodov
4 096 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Vymeniteľný hrot, Indikátor napájania Hotovo!
Výdrž batérie
480 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka
14,95 cm Hotovo!
Priemer
9,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
14,5 g Hotovo!

Spôsob nabíjania

Pripojenie
USB-C Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pujde na HP envy x360 15dr003na ?? Pokud ne, jake by fungovalo?

Dobrý den, USI pen nám byl prodán a doporučen k nákupu HP pavilion od vás a nejde nám spárovat. Kde je prosím problém.Děkuji

Dobrý den, je to kompatibilní s HP EliteBook?

Dobrý deň je kompatibilné s HP ProBook x360 435 G7

Dobrý den je prosím kompatibilní s galaxy ta s5e ?? Dekuji

Diskusia a poradňa k HP Rechargeable USI Pen
Príslušenstvo pre HP Rechargeable USI Pen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Rechargeable USI Pen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Rechargeable USI Pen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Rechargeable USI Pen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Rechargeable USI Pen.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií