AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Select 75 White Backpack 16"

Zobraziť katalóg
HP Select 75 White Backpack 16"
4,5 59 hodnotení
Batoh na notebook (H4J95AA)
Kód:  HPCP0106b Produktové číslo:  H4J95AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Select 75 White Backpack 16"

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Dizajnový, moderný, decentný a neformálny. To všetko spĺňa jedinečný batoh od spoločnosti HP. Vďaka svojmu prevedeniu s dôrazom na výkon funguje trojnásobnú dobu. Vezmite si ho do školy. Vezmite si ho do práce. Je nabitý maximálnym výkonom na použitie doma i na cestách. Je vždy perfektným príslušenstvom pre každé dobrodružstvo. Premyslene rozmiestnené vypchávky chránia pred nárazmi a spoľahlivo ochránia vaše cennosti.

Vodeodolný povrch proti vplyvom počasia a polstrovaná spodná časť tvoria ďalšie spoľahlivé ochranné prvky. Batoh je určený pre notebooky s maximálnou uhlopriečkou 40,6 cm (16"). Nič však nebráni tomu naplniť ho k prasknutiu. Je tu 11 vreciek vrátane oddeleného vrecka pre notebook, prehľadný organizačné panel a dvojica vonkajších postranných vreciek. Biela farba je už len spestrením výbavy. Vďaka inovatívnemu materiálu zostane vždy čistá a jasná. Má špeciálnu ochrannú vrstvu proti nečistotám, ktorá chránia batoh pred vznikom škvŕn.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
biela/čierna

Pre notebooky s uhlopriečkou:
až do 16 "(40,6 cm)

Hmotnosť
620 g

Rozmery (Š x H x V)
360 x 160 x 455 mm

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
16 cm Hotovo!
Šírka
36 cm Hotovo!
Výška
45,5 cm Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
16" Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
16 cm Hotovo!
Šírka
36 cm Hotovo!
Výška
45,5 cm Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
16" Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Info o materiálu?

Diskusia a poradňa k HP Select 75 White Backpack 16"
Príslušenstvo pre HP Select 75 White Backpack 16" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Select 75 White Backpack 16". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Select 75 Weiß Rucksack 16 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Select 75 Weiß Rucksack 16 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Select 75 White notebook hátizsák 16".
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií