Rapture AP+ plus nový vizuál

HP Signature Messenger 16 "

Zobraziť katalóg
HP Signature Messenger 16 "
3,5 4 hodnotení
Taška na notebook (H4P43AA)
Kód:  HPCP0006d2 Produktové číslo:  H4P43AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Signature Messenger 16 "

HP Signature Messenger je elegantná brašňa pre každodenné použitie určená pre notebooky do veľkosti uhlopriečky 16 ". Bez problému v nej možno prenášať aj tablet, iPad, ďalšie príslušenstvo, veci dennej potreby či dokumenty formátu A4 a brašna stále vyzerá tenko a elegantne.

Vnútorné polstrovaná kapsa na notebook je vybavená poistkou na suchý zips, ktorá zabraňuje vypadnutiu notebooku. Vodeodolný povrch vás uchráni pred vplyvom počasia, vystužené dno funguje ako ochrana pri pádoch. Špeciálny systém siedmich oddelených vreciek uchováva dokumenty a všetky ďalšie vybavenie ľahko prístupné, prehľadne usporiadané a zároveň oddelene od elektroniky, aby bolo zamedzené nechcenému poškodeniu.

Pre prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo polstrovaná ucha, a vy si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Praktická brašňa v čiernom prevedení sa stane vašim nepostrádateľným pomocníkom na ceste do školy, zamestnania či za zábavou.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

notebooky do 16 "

Farebné prevedenie:
čierna

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Max. uhlopriečka notebooku
16" Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
16" Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Signature Messenger 16 " Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Signature Messenger 16". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Unterschrift Messenger 16 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Unterschrift Messenger 16 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Signature Messenger 16".
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií