Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP SO-DIMM 16 GB DDR4 2133 MHz

Zobraziť katalóg
HP SO-DIMM 16 GB DDR4 2133 MHz
Operačná pamäť PC3-17000 (P1N55AA)
Kód:  HPBP5001j2 Produktové číslo:  P1N55AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP SO-DIMM 16 GB DDR4 2133 MHz

Pamäťový modul určený pre notebooky HP, ale spoľahlivo poslúži vo všetkých značkách moderných notebookov. Je určený predovšetkým do prenosných počítačov, kde je kladený veľký dôraz na výkon a stabilitu. Získate pružnejšie používanie systémov aj aplikácií. Pohodlne splníte každodenné pracovné úlohy a môžete spúšťať viac programov súčasne. Každý modul pamäte HP prechádza dôkladnými procesmi testovania, aby bola zaistená kvalita a spoľahlivosť pamätí v celom rade prostredí.

Kľúčové vlastnosti

  • Nenákladný spôsob na zvýšenie výkonu notebooku či Mini PC
  • Pre najnovšie systémy (DDR4)
  • Viac pamäte pre viac náročných aplikácií naraz
  • Pamäť navrhnutá a testovaná s dôrazom na spoľahlivosť
Ak dokupujete operačné pamäte ako rozšírenie k už existujúcim, potom by mali mať rovnaké parametre – frekvenciu, latenciu, časovanie a kapacitu. V opačnom prípade nemusia fungovať správne.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre notebook Hotovo!
Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
1 ks Hotovo!

Určenie a typ

Určenie
Pre notebook Hotovo!
Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
1 ks Hotovo!

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte
2 133 MHz Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky pamäte DDR4 pre notebooky
» Všetky pamäte DDR4 16 GB pre notebooky

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky pamäte DDR4 16 GB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP SO-DIMM 16 GB DDR4 2133 MHz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP SO-DIMM 16GB DDR4 2133 MHz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP SO-DIMM 16GB DDR4 2133 MHz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP SO-DIMM 16GB DDR4 2133 MHz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP SO-DIMM 16GB DDR4 2133 MHz.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií