Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Spectrum sleeve Hearts 15.6”

Zobraziť katalóg
HP Spectrum sleeve Hearts 15.6”
4,6 5 hodnotení
Puzdro na notebook – (1AT98AA)
Kód:  HPCP0206d92 Produktové číslo:  1AT98AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Spectrum sleeve Hearts 15.6”

Vlastníte notebook, ale chýba vám puzdro, ktoré by zabránilo poškodeniu a zároveň pôsobilo ako skvelý módny doplnok? HP Spectrum s motívom Hearts môže splniť vaše požiadavky. Fialové puzdro je doplnené trojicou kreslených sŕdc. Vďaka svojim rozmerom môžete HP Spectrum využívať ako plnohodnotné ochranné puzdro alebo len ako obal, ktorý ešte vložíte do kabelky alebo batohu. Maximálny rozmer notebookov, ktoré puzdro Hearts pojme je 15,6".

Kľúčové vlastnosti puzdra na notebook HP Spectrum Hearts

  • Kvalitné puzdro umožňuje bezpečný prenos notebooku
  • Kompatibilita s notebookmi do 15,6"
  • Elegantný dizajn kombinujúci odtiene fialovej farby
  • Použitý polyuretán je známy svojou skvelou výdržou a odolnosťou
  • HP doplnilo puzdro o praktickú vodoodolnú vrstvu

Buďte kdekoľvek s vaším notebookom

S takým puzdrom, ako je HP Spectrum Hearts, sa nemusíte obávať tvorby nových škrabancov a miernejších poškodení. Kvalitné čalúnenie a tvar puzdra zaisťuje odolnosť proti bežným nárazom a poškriabaniu. Vo vnútri puzdra nájdete priehradku z mikroplyšu, do ktorej sa notebook uloží ako do periny. Náročnejších užívateľov a cestovateľov určite poteší aj vodoodolná vonkajšia vrstva a uzatváranie na zips s jazdcom.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyuretán Hotovo!
Hĺbka
2,5 cm Hotovo!
Šírka
41,5 cm Hotovo!
Výška
28,2 cm Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyuretán Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
2,5 cm Hotovo!
Šírka
41,5 cm Hotovo!
Výška
28,2 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyuretán Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Objednala som si u vás cez internet puzdro na notebook HP. Platila som priamo cez IB a z účtu mi stiahlo 9,73€ . Deň na to mi prišiel email že nebola zrealizovaná platba 10,17€. Nerozumiem prečo tam je ten rozdiel a ako to mám ďalej riešiť. Ďakujem.

Dobrý den, vleze se mi tam HP 250 G6 Dark Ash ?

Diskusia a poradňa k HP Spectrum sleeve Hearts 15.6”
Príslušenstvo pre HP Spectrum sleeve Hearts 15.6” Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Spectrum sleeve Hearts 15.6”. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle für Notebook HP Spectrum sleeve Hearts 15.6”. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle für Notebook HP Spectrum sleeve Hearts 15.6”. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Spectrum sleeve Hearts 15.6”.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií