Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Standard Purple Sleeve 15.6"

Zobraziť katalóg
HP Standard Purple Sleeve 15.6"
5 10 hodnotení
Puzdro na notebook (H4P41AA)
Kód:  HPCP0206c Produktové číslo:  H4P41AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Standard Purple Sleeve 15.6"

Jednoduché a predsa štýlové puzdro značky HP je ideálnym doplnkom k vášmu ultrabooku s uhlopriečkou 15.6". Veľmi ľahké a odolné puzdro nielen ochráni váš prístroj proti poškriabaniu vďaka svojej mäkkej kožušinové podšívke, ale tiež pred mnohými vplyvmi zvonku. Jeho povrch je vodoodolný, a tak sa nemusíte báť dažďa či vniknutia inej tekutiny. Puzdro je dodávané v modernej fialovej farbe, ktorá je ešte obohatená o jemný ligot samotného materiálu.
Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Ultrabooky 15.6"

Rozmery:
413 x 273 x 45 mm

Váha:
0,31 kg

Farba:
Fialová
 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
4,5 cm Hotovo!
Šírka
41,3 cm Hotovo!
Výška
27,3 cm Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!
Farba
Fialová Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
4,5 cm Hotovo!
Šírka
41,3 cm Hotovo!
Výška
27,3 cm Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Standard Purple Sleeve 15.6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Standard Purple Sleeve 15.6” . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Standard Lila Sleeve 15.6". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Standard Lila Sleeve 15.6". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Standard Purple Sleeve 15,6".
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií