Vyhraj lístky na EURO 2024

HP Stereo Headset H2800 White

Zobraziť katalóg
HP Stereo Headset H2800 White
4,7 7 hodnotení
Slúchadlá frekvenčný rozsah 20 Hz až 20 kHz (F6J04AA)
Kód:  HPCP0565b Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  F6J04AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Stereo Headset H2800 White

Headset Hewlett-Packard H2800 sa stane vašim obľúbeným spoločníkom na prechádzkach, cestách do práce či domácom počúvaní. Moderný dizajn slúchadiel si veľmi rýchlo obľúbite. Integrovaný mikrofón umožní volanie handsfree, pričom na prívodnom kábli nájdete ovládacie prvky na telefonovanie. V okamihu, keď slúchadlá nebudete mať na ušiach, ich je možné ľahko zložiť, vďaka tomu sa zmestia aj do menšej tašky alebo kabelky.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn
  • Možnosť zloženia
  • Mikrofón, ovládanie hlasitosti
  • Možnosť volania handsfree
  • Ovládacie tlačidlá na kábli

Vysoká kompatibilita

Plochý kábel je vyrobený z odolného materiálu a zaručuje dlhú životnosť aj pri menej šetrnom zaobchádzaní. vysoká kompatibilita je zaručena 3,5mm jack konektorom, vďaka ktorému môžete pripojiť slúchadlá ku najrôznejším elektronickým zariadeniam. Svoje využitie tak nájdu aj pri počúvaní vašich obľúbených piesní napríklad z MP3 prehrávačov, notebooku, mobilného telefónu, či tabletu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Stereo Headset H2800 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Stereo Headset H2800 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Stereo Headset H2800 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Stereo Headset H2800 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP H2800 White.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií