Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Thunderbolt Dock 120W G2

Zobraziť katalóg
HP Thunderbolt Dock 120W G2
5 2 hodnotení
Dokovacia stanica – pripojenie cez USB-C, ďalšie konektory: 2ksDisplayPort , 1ksD-Sub DE-15 (VGA) , 1ksRJ-45 , 3ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1ksUSB-C , 1ks Jack 3.5 mm
Kód:  HPBP3001d7 Produktové číslo:  2UK37AA#ABB Stránky výrobcu

HP Thunderbolt Dock 120W G2

Dokovacia stanica HP Thunderbolt Dock 120W G2 Bočný pohľad

Dokovacia stanica HP Thunderbolt Dock 120W G2 je užitočným príslušenstvom pre váš notebook. Najmä u ultrabookov so skromnou výbavou prinesie pohodlie veľkého množstva konektorov a zdierok. Zväčšia využiteľnosť notebooku, podporia vás v lepšej organizácii pracovného stola a od všetkých pripojených periférií sa s nimi dokážete odpojiť úplne okamžite. Na prepojenie dokovacej stanice HP Thunderbolt Dock 120W G2 a notebooku je určené rozhranie USB-C. V balení nájdete aj napájací adaptér. Na tejto dokovacej stanici nároční používatelia využijú podporu viacerých monitorov. Maximálne budete môcť pripojiť 4 monitory a z toho 3 v rozlíšení 4K.

Dokovacia stanica HP Thunderbolt Dock 120W G2 Možnosti pripojenia (porty)

Zaujímavé vlastnosti dokovacej stanice HP Thunderbolt Dock 120W G2

Parametre a špecifikácia

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 Hotovo!
1. Female konektor – Typ
DisplayPort Hotovo!
1. Female konektor – Počet
2 ks Hotovo!
2. Female konektor – Typ
D-Sub DE-15 (VGA) Hotovo!
2. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!

Počet portov

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Female konektor – Typ
DisplayPort Hotovo!
1. Female konektor – Počet
2 ks Hotovo!
2. Female konektor – Typ
D-Sub DE-15 (VGA) Hotovo!
2. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!
3. Female konektor – Typ
RJ-45 Hotovo!
3. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!
4. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
4. Female konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
4. Female konektor – Počet
3 ks Hotovo!
5. Female konektor – Typ
USB-C Hotovo!
5. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!
6. Female konektor – Typ
Jack 3,5 mm Hotovo!
6. Female konektor – Počet
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice
» Všetky USB-C dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato dokovací stanice kompatibilní s NB HB ZBook Fury 17 G7? Díky za info.

Dobrý den, když obsadím všechny porty na zadní straně, z toho minimálně 2 USB obsadím HDD a zbylé USB navíc možná ještě USB rozbočovačem pro periferie (myš, klávesnice)... Display porty budou taky obsazené dvoumi IPS 30" monitory... prostě všechno obsazené a vytížené, budou všechna zařízení fungovat na 100 %? Dříve jsem měl problém i s drahými HUBy bez napájení, že neutáhli konzistentně ani 1 samostatný HDD. Celé by to bylo připojené skrz Thunderbolt 4 u Asus Rog Z13. Můžete mi kdyžtak i doporučit vhodnější zařízení/řešení k tomuto tabletu?

Dobrý den, utáhne tahle dockovací stanice nějaký z Macbooků? Díky za info.

Dobrý den, bude tato dokovací stanice kompatibilní s Asus Zenbook 14 UM425I? Případně která jiná by byla kompatibilní pro účely připojení min 2x externí monitor? Děkuji

Dobry den, Je tato docking stjavascript:void(0)ation plne kompatibilni s HP Elitebook 830 G8? Pripadne ktera docking station je kompatibilni.

Dobry den, doprucili byste mi prosim nahradni napajeci adapter pro tento dock? Original se mi ztratil. Dekuji

Dobry den, Prosim o informacI jake V/A jdou pres Power delivery USB-C. Dekuji

Dobry den, je tato dokina schopna cez display porty output 144 / 165 Hz pri rozliseni 1440p pripadne 1080p? Je na tychto portoch podporovany adaptive sync (G-sync / freesync), ked tuto funkciu na vystupe podporuje GPU v notebooku? Dakujem.

Dobry den, lze tuto dokovaci stanici vyuzit take jako hub? Moje situace: Mam pracovni macbook 13 2020 + domaci stolni PC s usb-c. Chtel bych mit vsehny periferie (mys, klavesnice, webcam, usb headset) pripojene k jednomu zarizeni (teoreticky k teto dokovaci stanici) a vzdy pouze prepojit jeden kabel, podle toho, na cem budu zrovna pracovat. Dekuji za informaci.

Dobrý den, bude dockina fungovat s https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-530s-15?dq=5825751 ? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k HP Thunderbolt Dock 120W G2
Príslušenstvo pre HP Thunderbolt Dock 120W G2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Thunderbolt Dock 120W G2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Thunderbolt Dock 120 W G1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Thunderbolt Dock 120 W G1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Thunderbolt Dock 120W G2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií