Rapture AD homeoffice

HP USB to RJ45 Adapter

Zobraziť katalóg
HP USB to RJ45 Adapter
4,7 7 hodnotení
Redukcia –
Kód:  HPBP2503e9 Produktové číslo:  N7P47AA#AC3 Stránky výrobcu

HP USB to RJ45 Adapter


Vlastníte ľahký a prenosný notebook, ale chýba vám konektor pre pripojenie Ethernet kábla? Z toho dôvodu vznikol tento kompaktný adaptér, ktorý môžete nosiť spolu s vašim notebookom so sebou. Jednoducho z jednej strany adaptéra zapojíte kábel s RJ-45 koncovkou. Druhá strana s koncovkou USB 3.0 sa zapojí do notebooku, a vy si tak môžete maximálne užívať rýchlosť vášho LAN pripojenie. Pre správne fungovanie nie je potrebná inštalácia žiadnych ovládačov.


Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché riešenie pre LAN pripojenie
  • Podpora Ethernet 10 / 100 / 1000 Mbps
  • Bez nutnosti inštalovať ovládače

Parametre:

Koncovky:
RJ-45 (F)
USB 3.0 (M)

Podpora:
Ethernet 10 / 100 / 1000 Mbps

Rozmery (Š x H x V):
6,1 × 2 × 1,4 cm

Hmotnosť:
19 g

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento adaptér kompatibilní s NTB HP 17-cp0901nc? Děkuji

HP USB to Gigabit RJ45 Adapter ... nelze se připojit k netu přímo (plug and play). Driver jsem nenalezl. Mám od Alzy nový NTB s W11. Děkuji.

pujde na xiaomi tv box s ? abych to nemusel mit na wifi

Funguje i do nintenda switch tak aby fungoval internet?

Dobrý den, mohu s tímhle připojit NAS k PC?

funguje i na macu?

Dobrý den, mohu tímto adaptérem připojit tiskárnu, s USB vstupem, k domácí síti? Děkuju za odpověď

Diskusia a poradňa k HP USB to RJ45 Adapter
Príslušenstvo pre HP USB to RJ45 Adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP USB to RJ45 Adapter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP USB zu RJ45 Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP USB zu RJ45 Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP USB RJ45 adapter.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií