AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Wired Mouse X900

Zobraziť katalóg
HP Wired Mouse X900
3,0 2 hodnotení
Myš optická, 3 tlačidlá, koliesko, USB (M7P30AA)
Kód:  HPCP0300b1 Produktové číslo:  V1S46AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Wired Mouse X900

Štýlová značková myš s optickým snímaním sa vďaka svojmu vzhľadu bude hodiť ku každému počítaču alebo notebooku a do každej ruky - pravej aj ľavej. Snímanie prebieha optickou cestou a zabezpečuje dostatočnú citlivosť pre prácu s dokumentmi, internetové surfovanie a všetky bežné činnosti. Ďalšou výhodou optickej myši je schopnosť pracovať na takmer ľubovoľnom povrchu. Aj bez podložky môžete pokojne jazdiť po stole. Pripája sa cez USB port, takže nemusíte inštalovať ovládače.

Kľúčové vlastnosti

  • Ergonomický tvar pre celodenné používanie v ľubovoľnej ruke
  • Optický senzor pre presný pohyb na väčšine povrchov
  • Kompatibilný so všetkými notebookmi a stolovými počítačmi so systémom Windows a s USB portom

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,1 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
11,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,07 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre ľavákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Wired Mouse X900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Wired Mouse X900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Wired Mouse X900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Wired Mouse X900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Vezetékes Egér X900.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií