AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HP Wireless Creator 930M Mouse CAT

Zobraziť katalóg
HP Wireless Creator 930M Mouse CAT
5 3 hodnotení
Myš – bezdrôtová, optická, pre pravákov, pripojenie cez bezdrôtový USB prijímač, USB-C, na Li-Ion batérie, citlivosť 3000 DPI, 7 tlačidiel, zmena DPI pomocou tlačidla, koliesko so zotrvačníkom, rozmery 4,67 × 7,9 × 12,07 cm (V׊×H), hmotnosť 130 g
65,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HPCP0406h6 Produktové číslo:  1D0K9AA#ABB Stránky výrobcu
HP Wireless Creator 930M Mouse CAT 65,90 € Momentálne nedostupné

HP Wireless Creator 930M Mouse CAT

Bezdrôtová myš HP Wireless Creator 930M s podporou Bluetooth a integrovanou batériou

Elegantná, bezdrôtová myš HP Wireless Creator 930M poteší najmä cestujúcich používateľov. Ide o ideálny upgrade ovládania všetkých prenosných počítačov, ktorý ponúkne výrazne vyšší štandard pohodlia ako práca s klasickým touchpadom. Myš HP Wireless Creator 930M sa tiež pýši integrovanou batériou, ktorá zaručí prevádzku na úrovni približne 12 týždňov, čo vám ušetrí čas aj peniaze. Medzi ďalšie benefity možno zaradiť podporu pre Bluetooth komunikáciu. Vďaka tomu možno myš HP Wireless Creator 930M ľahko používať hneď na troch zariadeniach bez nutnosti neustáleho párovania.



Integrovaná batéria s výdržou až 12 týždňov

Vstavaná batéria v myši HP Wireless Creator 930M má nadštandardnú kapacitu, ktorá vystačí na približne 12 týždňov prevádzky. V prípade núdze potom stačí pripojiť dodávaný kábel a myš jednoducho dobiť. Podobne ako inteligentný telefón. V tomto režime je myš možné naďalej používať s pripojeným káblom.

Presný optický snímač myši na PC HP Wireless Creator 930M

Myš na PC HP Wireless Creator 930M disponuje presným optickým snímačom s rozlíšením 3 000 DPI. Vďaka kvalitnému senzoru dosiahnete nevídanú citlivosť na akomkoľvek povrchu. V praxi vás poteší hneď 7 funkčných tlačidiel.

USB prijímač malých rozmerov

Používaný miniatúrny USB prijímač môžete mať neustále zasunutý v USB slote vášho notebooku, pretože vám rozhodne nebude prekážať.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej myši HP Wireless Creator 930M

  • Elegantná bezdrôtová myš
  • Jednoduché prepínanie medzi Bluetooth režimom a 2,4 GHz pripojením
  • Bluetooth rozhranie podporuje spárovanie dvoch rôznych zariadení + jedno ďalšie cez 2,4 GHz frekvenciu
  • Integrovaná dobíjacia batéria s výdržou 12 týždňov
  • Myš HP Wireless Creator 930M je vhodná pre pravákov
  • Miniatúrny USB prijímač

Obsah balenia myši na počítač HP Wireless Creator 930M

  • 1× myš HP Wireless Creator 930M
  • 1× stručná inštalačná príručka
  • 1× bezdrôtový USB prijímač
  • 1× nabíjací kábel (koncovky USB-C + USB-A)

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,9 cm Hotovo!
Výška
4,67 cm Hotovo!
Hĺbka
12,07 cm Hotovo!
Hmotnosť
130 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač, USB-C Hotovo!
Typ batérie
Li-Ion Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11, MacOS Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Wireless Creator 930M Mouse CAT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Wireless Creator 930M Mouse CAT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Wireless Creator 930M Mouse CAT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Wireless Creator 930M Mouse CAT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Wireless Creator 930M Mouse CAT.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií