Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Wireless Mouse X3300 Grey / Silver

Zobraziť katalóg
HP Wireless Mouse X3300 Grey / Silver
4,6 24 hodnotení
Myš – bezdrôtová, optická, 4 tlačidlá, naklápacie koliesko, jednofarebné, vhodná pre ľavákov, veľkosť S, WiFi, sivá
Kód:  HPCP0401c Produktové číslo:  H4N93AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Wireless Mouse X3300 Grey / Silver

Kompaktná myš v slušivom ergonomickom tvare, ktorý sadne do každej ruky. A to nielen podľa veľkosti, ale symetrický tvar ľahko uchopia aj ľaváci. Kovovo sivý povrch dotvára elegantný vzhľad, vďaka čomu sa dizajnovo hodí k najrôznejším modelom notebooku - od základných prenosných kancelárií až po najnovšie ultrabooky. Oproti modelu X3000 má hneď 4 tlačidlá pre pružnejšie ovládanie. Efektivitu vašej práci prinesie optický senzor a koliesko pre rýchle prechádzanie stránok dokumentov i webu. Komunikácia s miniatúrnym USB prijímačom prebieha bez rušenia na rádiovej frekvencii 2,4 GHz. Prednosťou pre niektoré scenáre použitia je aj podpora spárovania jedného prijímača až s 5 zariadeniami.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
Microsoft Windows XP/Vista/7/8
Apple Mac OS X

 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6 cm Hotovo!
Výška
3,45 cm Hotovo!
Hĺbka
9,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,09 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre ľavákov Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Výdrž
9 mesiacov Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vzhledem k tomu, že si někteří stěžují na problémy s programováním tlačítek a já jsem bojoval se stejným problémem, přidávám odkaz, kam jsem uložil potřebný program ke stažení - Odkaz do neznáma - odzkoušeno na Win10. Naklápění kolečka je na programováno napevno (pohyb doleva/doprava) výborné u tabulek, které jsou širší než obrazovka. Programovat lze funkci pro stisknutí kolečka a pro tlačítko na hřbetě myši. Na výběr jsou desítky možností. K myši nemám jedinou výhradu :-)

Diskusia a poradňa k HP Wireless Mouse X3300 Grey / Silver
Príslušenstvo pre HP Wireless Mouse X3300 Grey / Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Wireless Mouse X3300 Grey / Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Wireless Maus X3300 Grau / Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Wireless Maus X3300 Grau / Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Wireless Mouse X3300 - szürke/ezüst.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií