Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Wireless Mouse Z3200 Natural Silver

Zobraziť katalóg
HP Wireless Mouse Z3200 Natural Silver
4,5 2 hodnotení
Myš bezdrôtová, optická, 1600 DPI, 3 tlačidlá, vhodná pre ľavákov, veľkosť S, USB, strieborná, miniatúrny senzor
Kód:  HPCP0406a Produktové číslo:  N4G84AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Wireless Mouse Z3200 Natural Silver Predaj skončil

HP Wireless Mouse Z3200 Natural Silver

Bezdrôtová myš s výkonnou technológiou optického snímania Blue LED, vďaka ktorému je použiteľná na takmer akomkoľvek povrchu, vrátane mramoru, granitu, a dokonca aj na koberci. Jej symetricky tvarované telo výborne padne do ruky pravákom aj ľavákom a poskytne primeranú podporu zápästia. Miniatúrny prijímač nano USB stačí pripojiť k vášmu počítaču a automaticky sa synchronizuje myšou prostredníctvom bezdrôtového spojenia na frekvencii 2,4 GHz. Napájanie zabezpečuje dvojica batérií typu AA, ktoré vystačia až na 12 mesiacov prevádzky. To všetko s uhladeným vzhľadom, ktorý sa bude skvele vynímať na každom stole.

Kľúčové vlastnosti

  • Optický senzor Blue LED s rozlíšením 1 600 dpi zaistí bezproblémové sledovanie na rôznorodých povrchoch.
  • Miniatúrny prijímač nano USB sa takmer celý uschová v porte USB a pracuje spoľahlivo na frekvencii 2,4 GHz.
  • Dvojica batérií AA poskytne myši dostatok energie pre až 12 mesiacov prevádzky.

Podporované OS:
Windows XP / Vista / 7 / 8 /10
Mac OS X

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,75 cm Hotovo!
Výška
3,35 cm Hotovo!
Hĺbka
9,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,12 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Pre ľavákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Wireless Mouse Z3200 Natural Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Wireless Mouse Z3200 Natural Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Wireless Maus Z3200 Natural Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Wireless Maus Z3200 Natural Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Wireless Mouse Z3200 Natural Silver.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií