Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

HP Z440 MT

Zobraziť katalóg
HP Z440 MT
Pracovná stanica - Intel Xeon E5 1620 v3, RAM 16GB DDR4 SDRAM, bez grafickej karty, SSD 256GB, DVD, USB 3.0, myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit (T4K27EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD5002v Produktové číslo:  T4K27EA#ARL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Z440 MT

Výkonné pracovné stanice HP sú stavané na záťaž 24/7, pri ktorej ponúknu spoľahlivosť a dostatok výkonu pre akékoľvek úkony. Všetky komponenty sú starostlivo vyberané a podrobované prísnym testom. Zákazník má tak istotu, že dostane spoľahlivý, preverený hardware. Výkonné komponenty sú dodávané v modulárnej skrini, ktorá doslova "prahne" po budúcich možnostiach rozšírenia. Zostava je dodávaná s predinštalovaným systémom Windows 7 Professional s možnosťou upgrade na Windows 10.

kľúčové vlastnosti

  • maximálnu spoľahlivosť
  • Dôsledne testovaný hardvér
  • Možnosť vzdialeného pripojenia odkiaľkoľvek
  • Predinštalovaný systém Windows 7 Professional
  • Integrovaný radič SATA 6,0 Gb / s
  • Tenká zapisovacia jednotka SATA SuperMulti DVD
  • Disková SSD jednotka HP Z Turbo Drive 256 GB PCIe
  • Možnosť upgrade systému
  • Voľba vlastnej grafickej karty

Priestor pre zvýšenie výkonu

Základným stavebným kameňom je doska so socketom Intel 2011-3, ktorý podporuje najvýkonnejšie procesory Intel Xeon. Systém je poháňaný chipsetom Intel C612, ktorý má dostatočnú priepustnosť pre niekoľko prídavných kariet - od radičov až po grafickej akcelerátory. Operačná pamäť typu DDR4 SDRAM môže byť rozšírená pomocou ôsmich slotov až na 128 GB. Samozrejmosťou je vybavenosť portami USB 3.0. Systém je dodávaný bez grafickej karty.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Z440 MT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Z440 MT.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií