Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

3D Puzzle - Eiffelova veža, vlajková edícia

Zobraziť katalóg
3D Puzzle - Eiffelova veža, vlajková edícia
216 dielikov, odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  HRAa6297 Produktové číslo:  4005556125807 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3D Puzzle - Eiffelova veža, vlajková edícia Predaj skončil

3D Puzzle - Eiffelova veža, vlajková edícia

Perfektná voľba pre vyplnenie voľného času! Pri skladaní puzzle sa nielen dobre pobavíte, ale aj rozviniete svoju priestorovú predstavivosť, schopnosť sústrediť sa aj trpezlivosť. 3D puzzle má špeciálne tvarované plastové dieliky, ktoré po zložení vytvoria 3D model Eiffelovej veže. Vďaka vysokej kvalite všetkých súčastí skladačky sa čas strávený nad jej 216 dieliky premení v nezabudnuteľný zážitok. Systém easy - click spájanie zaručuje, že do seba jednotlivé dieliky aj bez lepenia dokonale zapadnú, ale zároveň sa len tak ľahko nerozpojí. Každý kúsok má jedinečný tvar, preto sa vám nikdy nestane, že dielik priradíte na nesprávne miesto modelu. Navyše možno puzzle buď skladať v ťažšie variante podľa motívu, alebo s využitím praktického číslovanie na zadnej strane dielikov.

Kvalita a skvelý dizajn 3D puzzle Ravensburger

  • 3D puzzle bez nutnosti lepenia dielikov
  • 216 špeciálne tvarovaných dielikov vytvárajúcich 3D model Eiffelovej veže
  • Špeciálna vlajková edícia
  • Veľkosť obrázka 16,5 cm × 16,5 cm × 44 cm
  • Systém easy - click spájanie dielikov
  • Vysoká kvalita a precízne spracovanie
  • Použitý materiál - kvalitný plast
  • Odporúčaný vek 12 - 99 rokov

skladajte spoločne

Sledujte svoje deti, ako objavujú a rozvíja schopnosti, ako je trpezlivosť, zameranie, sústredenie, obratnosť a predstavivosť - skladanie puzzle môže byť aj niečo viac, než len zábava!

Vysoká kvalita a precízne spracovanie

Zloženie všetkých dielikov puzzle do výsledného obrázku je veľmi zábavné, ale aj veľmi prácne. Pre perfektný výsledok je nevyhnutné, aby každá súčasť vynikala kvalitou i odolnosťou - nemecký výrobca Ravensburger si je toho vedomý a nepodceňuje ani jeden krok jeho výroby. Preto vždy používa materiály najvyššej kvality a prísne kontroluje výrobu šablóny. Aby bolo zaistené, že žiadne dva kusy puzzle nebudú rovnaké, sú predlohy pre šablónu dodané ručne. A využitie laser línií pri precíznej ručnej kontrole všetkých dielikov výsekové raznice zaručuje presnosť rozmerov jednotlivých súčastí na milimetre aj neprítomnosť nežiadúcich medzier vo výslednom modeli.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3D Puzzle - Eiffelova veža, vlajková edícia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger 3D Puzzle - Eiffelova věž, vlajková edice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger 3D Puzzle - Eiffelturm, das Flaggschiff Ausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger 3D Puzzle - Eiffelturm, das Flaggschiff Ausgabe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger 3D Puzzle - Eiffel-torony, a zászlóshajó kiadás.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií