AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

3D Puzzle Nanostad UK – Stamford Bridge futbalový štadión Chelsea

Zobraziť katalóg
3D Puzzle Nanostad UK – Stamford Bridge futbalový štadión Chelsea
5 2 hodnotení
Puzzle pre chlapcov od 7 rokov, 171ks dielikov v balení
Kód:  HRAa4597 Produktové číslo:  5012822037251 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3D Puzzle Nanostad UK – Stamford Bridge futbalový štadión Chelsea Predaj skončil

3D Puzzle Nanostad UK – Stamford Bridge futbalový štadión Chelsea

Postavte si doma miniatúru štadióna Stamford Bridge, ktorý je domovom futbalistov Chelsea. Ide o vysokokvalitné 3D puzzle, ktoré sú vernou replikou štadióna. Dieliky do seba jednoducho zapadajú, ich očíslovanie uľahčuje stavbu. Nepotrebujete lepidlo ani iné nástroje.

Zapojte celú rodinu či priateľov, užijete si veľa zábavy. Deti si rozvíjajú vynaliezavosť a trénujú motoriku. Štadión je vyrobený z polystyrénovej peny a je pokrytý kvalitným foto papierom. Všetky štadióny Nanostad prešli všetkými dôležitými medzinárodnými testami hračiek. Hmotnosť je 2 kg.

Rozmery:
38,5 × 12 × 30 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
7 rokov Hotovo!
Počet dielikov
171 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
7 rokov Hotovo!

Stavebnice a puzzle

Počet dielikov
171 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky stavebnice pre deti od 6 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3D Puzzle Nanostad UK – Stamford Bridge futbalový štadión Chelsea Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Puzzle Nanostad UK - Stamford Bridge fotbalový stadion Chelsea. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Puzzle Nanostad UK - Stamford Bridge Fußballstadion Chelsea. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Puzzle Nanostad UK - Stamford Bridge Fußballstadion Chelsea. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3D Puzzle Nanostad UK - Stamford Bridge labdarúgó stadion Chelsea.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií