Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

4D City - Puzzle Hong Kong

Zobraziť katalóg
4D City - Puzzle Hong Kong
– 1186 dielikov, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa5578 Produktové číslo:  714832400265

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

4D City - Puzzle Hong Kong Predaj skončil

4D City - Puzzle Hong Kong

Patríte medzi obdivovateľov histórie a časov dávno minulých? Oplývate bohatou predstavivosťou, nerobí vám problém orientácia v priestore a milujete objavovanie nových vecí? Ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali kladne, potom ste práve našli ideálneho spoločníka pre trávenie voľného času. Vzdelávacie puzzle, ktoré ponúkajú nespočetné množstvo zobrazenia a zostavenia, nespočítateľne veľa variantov prevedenia a možnosť originality jednotlivých riešení, sa môže stať ideálnym darčekom pre každého, kto rád premýšľa.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa možností zostavenia
  • Historická aj súčasná vrstva
  • Rozvíjanie predstavivosti
  • Rozmery: 50,8 × 40,6 × 10,1 cm

História pod palcom

Vďaka štvorvrstvému prevedeniu sa pri zostavovaní mapy Hong Kongu rozhodne nudiť nebudete. K dispozícii máte diely pre vrstvu historickú a súčasnú, a potom kusy pre pamiatky a budovy tvoriace tretiu vrstvu. Tu možno pozorovať, ako sa slávna metropola vyvíjala v priebehu rokov. Záleží len na vás, či zostavíte Hong Kong v období britskej kolonizácie, pod nadvládou Číny, alebo či budete len sledovať, ako sa mesto chronologicky posúvalo až k jeho súčasnej podobe.

 

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 4D City - Puzzle Hong Kong Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D City - Puzzle Hong Kong.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií