Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

4D Hra o Tróny (Game of Thrones) ESSO

Zobraziť katalóg
4D Hra o Tróny (Game of Thrones) ESSO
– 4D Hra o Tróny (Game of Thrones) ESSOS
Kód:  HRAif4807 Produktové číslo:  714832510025

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

4D Hra o Tróny (Game of Thrones) ESSO Predaj skončil

4D Hra o Tróny (Game of Thrones) ESSO

Nejeden fanúšik populárneho seriálu Hra o tróny teraz určite spozornie. Majú totiž jedinečnú možnosť zostaviť si unikátnu mapu Essos v 4D! Plastická mapa so všetkými detailami je doplnená o možnosť stavať si budovy tak, ako sa menili v priebehu času. Prvá vrstva puzzle vás zoznámi so všetkými regiónmi Essos, druhá zobrazí krajinu, tretia doplní všetky známe mestá aj hrady, ako napríklad Braavos, Meereen, Volantis a mnoho ďalších. Štvrtá vrstva vás prevedie krajinou Essos v premenách času. K 1 389 dielikom dostanete tiež plagát historických udalostí a zoznam budov. Spoznajte perfektne celý tento úžasný svet, zabavte sa skladaním puzzle a meňte jeho konečnú podobu.

Kľúčové vlastnosti 4D Hra o Tróny (Game of Thrones)

  • Úžasné 4D puzzle s tématikou seriálu Hra o tróny
  • Zo skladačky je možné zostaviť unikátnu priestorovú mapu Essos
  • Mapu môžete upravovať podľa toho, ako sa menila v priebehu času
  • Puzzle zobrazuje tiež všetky známe mestá a hrady
  • Celkovo 1 389 dielikov
  • Súčasťou skladačky je plagát historických udalostí a zoznam budov
  • Vhodné pre deti od 14 rokov

Rozmery zloženej mapy:
76,2 × 45,7 × 5 cm

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 4D Hra o Tróny (Game of Thrones) ESSO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D Hra o Trůny (Game of Thrones) ESSO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D Hra o Trůny (Game of Thrones) ESSO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D Hra o Trůny (Game of Thrones) ESSO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 4D Trónok harca (Game of Thrones) ESSO.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií